Cineva ascunde ceva – serie Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in luna martie pe Crime+Investigation.

Victimele lui R. Kelly: ultimul capitol – din 7 martie, de la ora 23.00 – nominalizat la premiile Emmy. Serialul documentarul urmareste cum fostul superstar de R&B, R. Kelly, se confrunta cu diverse procese de stat. Capitolele noi aduc amanunte infricosatoare despre exploatoarea barbatilor in scopuri sexuale, despre casatoria si anularea acesteia frauduloasa cu tanara de 15 ani, Aaliyah. Ultimul capitol reprezinta povestea fostei prietene a lui R.Kelly, Azriel Clary care a fost victima unui abuz.

Tacticile de intimidare utilizate de reporterii lui Kelly sunt povestite de familia lui Azriel iar informatiile legate de acuzatiile de santaj ale lui Kelly sunt date de jurnalisti si experti juridici. Episoadele contin calomnii si amenintari cu arma ceea ce a adus la anularea proiectiei documentarului.

In urma verdictului final impotriva lui R.Kelly, supravietuitorii depun declaratii la sfarsitul documentarului. Seria documentara este bazat pe povestea lui R.Kelly din 1970 si pana astazi. Contine 50 de interviuri cu mari personalitati precum: Tarana Burke, John Legend si altii. Victimele lui R Kelly: Ultimul capitol are 4 episoade, fiecare episod are durata de o  ora.

Orele dinaintea crimei – sezonul 4 – din 9 martie, de la ora 00:00. Se stie ca si cele mai dificile cazuri de crima ar trebui sa fie solutionate in primele 24 de ore dupa producerea crimei. Seria documentara Orele dinaintea crimei prezinta in detaliu felul cum detectivii rezolva cele mai grele puzzleuri in primele 24 de la producerea crimei.

Cazurile de crima prezenate in aceasta serie sunt facute din gelozie, urmaritori obsedati sau secrete uitate. Orele dinaintea crimei are 10 episoade, fiecare episod avand durata de o ora.

Cineva ascunde ceva – din 15 martie, de la ora 23. Atunci cand un detectiv nu mai obtine niciun indiciu in rezolvarea cazului de crima pe care il investigheaza, atunci inseamna ca cineva ascunde ceva si detectivul trebuie sa gaseasca persoana care ascunde indiciul cheie. Seria documentara Cineva ascunde ceva are 13 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

Crime din Boston – din 26 martie, ora 00:00. Aceasta serie documentara prezinta povestea lui James Whitey Bulger, imaginea crimei organizate din Boston. Boston a fost mult timp considerat un oras plin de baieti destepti care conduceau cartiere. Boston era orasul in care se aflau cele mai multe masini blindate din lume, era locul in care aveau loc conflicte sangeroase intre gasti.
Seriala documentara are 4 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII