Oferta Maxpack Digi cablu si satelit
Digi lanseaza o noua oferta pentru promovarea extraoptiunii Maxpack, prin care sunt oferite doua luni gratuite la activarea online a acestei extraoptiuni.

Oferta este valabila exclusiv online, astfel incat trebuie sa activam extraoptiunea Maxpack din contul Digi Romania. Facand acest lucru, vom beneficia de reducere 2 luni la extraoptiunea nou activata.
Pe site-ul Digi Romania este afisat urmatorul mesaj:

Digi a lansat in ultimele luni mai multe oferte asemanatoare, ultima fiind pentru extraoptiunea 4k, acum aproximativ 2 saptamani, pentru care erau oferite tot doua luni gratuite, acea ofera s-a incheiat pe 11.10.2020. Insa, toate ofertele lansate recent au fost doar pentru televiziune digitala prin cablu.

Oferta pentru 2 luni gratuite Maxpack este destinata atat clientilor de televiziune digitala prin cablu cat si abonatilor de televiziune prin satelit (DTH), aceasta fiind noutatea ofertei. Abonatii pachetelor de baza (Digital pentru cablu si Baza pentru satelit) vor putea beneficia de cele 2 luni gratuite Maxpack la activarea online a extraoptiunii. Majoritatea ofertelor privind extraoptiunile TV au fost destinate doar clientilor de televiziune prin cablu insa, de data aceasta vor putea beneficia si abonatii Digi DTH.

Desi pretul este acelasi, abonatii Digi satelit nu au posturile HD in extraoptiunile HBO si Maxpack, astfel incat vor putea receptiona doar HBO 1, HBO 2 si HBO 3 (cu extraoptiunea HBO) sau HBO 1, HBO 2 si HBO 3 si Cinemax (cu extraoptiunea Maxpack). De asemenea, Cinemax 2 nu este disponibil nici macar in format SD pe satelit, in conditiile in care pe cablu exista si varianta HD.

Oferta Maxpack Digi cablu si satelit
Ultima oferta Digi privind extraoptiunea Maxpack a fost lansata in luna august insa era oferita o singura luna gratuita. Valabilitatea acestei oferte este in perioada 19 octombrie – 1 noiembrie.

Nu avem informatii daca, fiind clienti existenti, putem dezactiva si reactiva extraoptiunea pentru a beneficia de aceasta oferta insa in cadrul ultimei oferte pentru extraoptiunea 4k a fost dezactivata optiunea de anulare online a extraoptiunilor.
Reducerea nu se aplica abonatilor existenti care au deja activa aceasta extraoptiune.

Activarea extraoptiunii dorite nu presupune o perioada contractuala pentru extraoptiune sau pentru televiziune, avem posibilitatea sa dezactivam optiunea dupa cele 2 luni gratuite.

Activarea extraoptiunii Maxpack ne va inscrie automat si in tombola prin care putem castiga una dintre cele 50 de perechi de ochelari VR.

Voi ce parere aveti despre ultima oferta Digi pentru Maxpack? Sunteti interesati de activare?

Update 19.10.2020: S-a dat startul celei mai noi oferte Digi prin care putem primi 2 luni gratuite de Maxpack la activarea online a acestei extraoptiuni; In plus, vom fi inscrisi in tombola a castiga una dintre cele 50 de perechi de ochelari VR;

Update 06.12.2021: Digi ofera din nou doua luni gratuite pentru extraoptiunea Maxpack insa reducerea se aplica in lunile 1 si 13 ale perioadei contractuale in cazul contractarii televiziunii pe 24 de luni. Pentru a beneficia de HBO GO, abonatii trebuie sa aiba un pachet de televiziune (cablu digital sau satelit) si pachet de internet. Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

36 COMENTARII

 1. Digi ofera din nou doua luni gratuite pentru extraoptiunea Maxpack insa reducerea se aplica in lunile 1 si 13 ale perioadei contractuale in cazul contractarii televiziunii pe 24 de luni. Pentru a beneficia de HBO GO, abonatii trebuie sa aiba un pachet de televiziune (cablu digital sau satelit) si pachet de internet. Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2021.

 2. S-a dat startul celei mai noi oferte Digi prin care putem primi 2 luni gratuite de Maxpack la activarea online a acestei extraoptiuni; In plus, vom fi inscrisi in tombola a castiga una dintre cele 50 de perechi de ochelari VR.

  • Ar trebui sa fie posibil acest lucru si ar trebui sa beneficiezi de cele doua luni gratuite. Nu pot garanta acest lucru in numele celor de la Digi insa parerea mea este ca da.
   Cred ca luni vor face asa cum au procedat si in cadrul ultimei oferte, vor scoate temporar functia de dezactivare extraoptiuni pentru a evita aceste situatii.

 3. Asta cu internetul fix in mediul rural la 17lei e nula,oferta nu e disponibila in zona ta,raspuns si de la agentul de teren si de la sediu.da voi nu sunati asa de curiozitate? una e pe sait alta e faia in fata,mai ales la digi

  • In primul rand, daca vrei sa ii raspunzi cuiva, foloseste butonul Raspunde, altfel se va intelege ca faci referire la o informatie mentionata in articol, ceea ce nu este cazul aici.
   In al doilea rand, nu stiu cu ce angajat paralel cu serviciile Digi ai discutat tu insa in mediul rural, abonamentul Fiberlink Popular costa 17 lei, poti vedea asta pe orice anexa de contract Digi. Daca persoana respectiva nu cunoaste serviciile companiei la care lucreaza, e problema sa. Pe site sunt alte pachete deoarece sunt afisate doar pachetele din zonele urbane, nu si cele din zonele rurale. Sunt o gramada de exemple de anexe daca stai sa cauti pe Google pentru a te convinge singur.

 4. AȘA ESTE, DE LA 13 CÂT AM SEMNAT CONTRACTUL AM AJUNS LA 60 LEI, GREU MAI SCAP DE EI EU ȘI MAI MULTE FAMILII, NU-I FIRMA SERIOASĂ DUPĂ 1 AN DE ZILE FAC CE VROR EI.

  • 13 lei a fost primul an pentru cablu pemtru ca ati venit de la Akta sau alta firma mica. Din al 2 lea an cablu tv este 21 poate mai aveti si internet care si acela costa 17 lei poate mai aveti un mobil. Nu are cum dupa un an pretul sa sara de la 13 la 60 sa fim seriosi.