King Kong / Barry Seal: Trafic in stil american – filme Pro Cinema

In luna octombrie, Pro Cinema a programat seri pline de actiune. In acest material va vom face cateva recomandari.

The Myth / Visul imparatului (2005) – 5 octombrie, ora 20:30. Meng Yi (Jackie Chan) este un arheolog care are vise misterioase. Meng crede ca intr-o viata anterioara el a fost un razboinic in China antica. Un coleg ii cere lui Meng Yi ajutorul pentru a localiza Mausoleul primului imparat al Chinei. In acel moment, Meng Yi descopera ca visele sale se bazeaza pe fapte si intamplari adevarate.
Filmul Visul imparatului are durata de 2 ore si 5 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

American Made / Barry Seal: Trafic in stil american (2017) – 16 octombrie, ora 20:30. Barry Seal (Tom Cruise) a fost un pilot de avioane care a fost recrutat de CIA in 1978 si a lucrat sub acoperire pentru un mafiot pe nume Medelin, un fel de Pablo Escobar al Americii de Sud.

Barry Seal a devenit traficant de droguri, contrabandist de arme si spalator de bani. Barry era cunoscut sub numele de Gringoul care livreaza intotdeauna.
Barry Seal: Trafic in stil american are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

King Kong (2005) – 24 octombrie, de la ora 20:30. Actiunea filmului se petrece in 1930 cand un grup de exploratori calatoresc pe insula Skul Island pentru a cerceta si filma zvonurile existentei unei gorile imense. Ajunsi pe insula, grupul descopera ca aceasta fiinta imensa chiar exista si ingrozeste locuitorii insulei.

King Kong / Barry Seal: Trafic in stil american – filme Pro Cinema

Cu ajutorul unei tinere din grupul de exploratori, creatura giganta ajunge in New York. Tanara este singura persoana care poate imblanzi creatura.
Filmul are durata de 3 ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Stealth / Pericol invizibil (2005) – 27 octombrie, ora 20:30. Trei piloti de marina primesc o misiune noua. Ei trebuie sa piloteze un vehicul aerian de lupta. Lucrurile iau o intorsatura ciudata atunci cand vehiculul este lovit de un fulger, creierul artificial nu mai asculta nicio comanda si incepe sa atace haotic.
Filmul Pericol invizibil are durata de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Pro Cinema apartine companiei Pro TV SA si are licenta tematica – filme si seriale. Se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.