Kubra – sezonul 2 Netflix
Kubra (2024) este cel mai nou serial turcesc adaugat pe Netflix, este disponibil pe platforma online de ieri iar cei care au terminat deja serialul se intreaba daca va exista sezonul 2.

Traind pe strazile din Istanbul, Gökhan incearca sa isi puna ordine in viata pentru a se casatori cu iubirea vietii lui. Viata sa normala este data peste cap atunci cand incepe sa primeasca mesaje de la un utilizator pe nume Kübra pe o platforma de socializare.

De-a lungul timpului, Gökhan incepe sa inteleaga semnificatia mesajelor primite pe care initial le-a ignorat si afla cine este Kübra, care ii ofera informatii despre evenimente neasteptate. Prin acceptarea si intelegerea acestor mesaje, Gökhan porneste intr-o calatorie dificila, pe parcursul careia va avea atat dusmani cat si sustinatori. De asemenea, el isi va da seama ca este prins intr-un conflict pe care il percepe ca fiind razboiul dintre lumina si intuneric.

Kubra – sezonul 2 Netflix

Rolul principal este interpretat de Çagatay Ulusoy (Ultimul protector al orasului – 2020, Intrusul – 2016), care joaca alaturi de Aslihan Malbora (The Bad Penny – 2021), Ahsen Eroglu (Intre tine si rau – 2019), Nazan Kesal (Fiicele doamnei Fazilet – 2017), Cihan Talay (Money Trap – 2019), Aytek Sayan (a avut si el un rol in Intre tine si rau), Massi Pregoni, Girayhan Çilingiroglu, Ferhat Karakus, Ahmet Mümtaz Taylan (Leyla and Mecnun – 2011, Mortal World – 2018) sau Cemalettin Çekmece.

Serialul a fost realizat de OGM Pictures pentru Netflix iar filmarile au avut loc in Istanbul.
Primul sezon al serialului turcesc Kubra are 8 episoade iar Netflix nu a confirmat inca daca serialul va avea si sezonul 2. Totusi, este foarte devreme pentru acest lucru avand in vedere ca seria a fost adaugata pe Netflix ieri, 18 ianuarie. De obicei, principalul factor care conteaza pentru reinnoirea unui serial este alcatuit din numarul de persoane care vizioneaza o productie si numarul de ore vizionate.

Daca va avea sezonul 2, sunt sanse sa vedem episoade noi chiar si anul acesta avand in vedere ca serialele turcesti primesc noi episoade mult mai repede ca alte productii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.