Eurosport 4k a intrat in grila Orange
Orange a introdus in grila de programe postul Eurosport 4k, in zonele cu infrastructura proprie. Nu avem informatii daca postul va ramane in pachetele digitale sau daca va fi trecut intr-o extraoptiune cu plata.

Eurosport 4k este disponibil in lista de programe dupa Look 4k, pe aceeasi frecventa. Orange este al treilea operator la care se poate viziona Eurosport 4k, dupa Digi si Vodafone, la ceilalti doi operatori fiind disponibil intr-o extraoptiune separata pentru posturile 4k.

Eurosport 4k este a doua televiziune in format ultraHD din reteaua Orange, cealalta fiind tot o televiziune sportiva, Look 4k.

Eurosport 4k a intrat in grila Orange
In cursul zilei de ieri au fost efectuate alte modificari in grila de programe Orange (in zonele cu retea proprie), Pro Gold HD si Pro Cinema HD au fost introduse in grila iar DW HD a inlocuit varianta SD.

Love Nature HD a fost introdus pe 4 ianuarie 2021 insa Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Food Network HD si DTX HD au fost eliminate din grila la finalul lunii decembrie.

Orange continua imbunatatirea grilei de programe, avand in prezent una din cele mai competitive grile din tara (grila utilizata pe infrastructura proprie, nu grila de pe reteaua Telekom).

De asemenea, in anumite zone Orange ofera pachet de televiziune si internet fix prin fibra optica la numai 10 lei pe luna, oferta valabila doar pentru utilizatorii prepay Orange cu o vechime de minim un an sau abonatii unui abonament de voce Orange.

Desi ofertele sunt avantajoase in zonele cu retea proprie, Orange are o retea de fibra optica restransa, comparativ cu alti operatori mari.

Saptamana aceasta, Eurosport 4k va difuza editii de schi alpin (Cupa Mondiala), biatlon (Cupa Mondiala), snooker, sarituri cu schiurile (Cupa Mondiala), schi fond (Cupa Mondiala) sau combinata nordica (Cupa Mondiala).

Voi ce parere aveti despre Eurosport 4k si de grila Orange?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII