La cutite / Ford v Ferrari – filme Pro Cinema.
In luna decembrie, postul de televiziune Pro Cinema va aduce in atentia telespectatorilor o selectie captivanta de filme de actiune. In acest material, vom detalia cele mai interesante productii din aceasta categorie care vor fi difuzate in cursul lunii decembrie.

 1. Ford vs Ferrari (2019) – 8 decembrie, ora 20:30.
  Filmul „Ford vs Ferrari” spune povestea adevarata a celui mai revolutionar designer de masini american, Carroll Shelby (Matt Damon), si a neinfricatului sofer de masini, Ken Miles (Christian Bale). Shelby si Miles au construit prima masina de curse revolutionara, reusind sa detroneze suprematia lui Enzo Ferrari in cadrul celebrei curse de 24 de ore de la Le Mans, Franta, in anul 1966. Acest triumf a adus primul titlu companiei Ford Motor Company. Filmul are o durata de 2 ore si 32 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 8,1. Este disponibil si pe platforma Disney+.
 2. Knives Out / La cutite (2019) – 16 decembrie, ora 20:30.
  Scriitorul Harlan Thombey (Christopher Plummer) este gasit mort in conacul sau imediat dupa ce a aniversat 85 de ani. Detectivul care se ocupa de acest caz de crima este detectivul Benoit Blanc (Daniel Craing). Suspectii principali sunt membrii familiei defunctului si angajati scriitorului. Pentru a descoperi vinovatul, detectivul Blanc trebuie sa deslusasca cateva secrete si mistere pe care suspectii incearca sa le ascunda. Filmul La cutite are o durata de 2 ore si 10 minute pe IMDb a primit nota 7,9.

  La cutite / Ford v Ferrari – filme Pro Cinema.

 3. AXL (2017) – 18 decembrie, ora 22:45.
  Filmul AXL spune povestea de prietenie si plina de adrenalina dintre un tanar motociclist si un caine robot care isi unesc fortele pentru a fugi de o armata care se afla pe urmele lor. Filmul AXL are o durata de o ora si 40 de minute pe IMDb a obtinut nota 5,3.
 4. What Men Want / Ce-si doresc barbati 20 decembrie, ora 22:45.
   Ali Davis (Taraji P Henson ) este un agent sportiv de succes dar pentru ca este femeie, Ali nu prea se intelege cu colegi sai barbati. Intr-o zi Ali primeste din partea lui Dumnezeu un cadou neasteptat iar Ali incepe sa le auda gandurile barbatilor. Filmul Ce-si doresc barbati are o durata de o ora si 57 de minute pe IMDb a obtinut nota 5,4.
 5. Jexi/ Intr-o relatie cu telefonul meu (2019) – 21 decembrie, ora 23:00.
  Phil (Adam Devine) nu are prieteni si nici viata amoroasa si astfel deviine dependent de telefonul sau. Intr-o zi Phil primeste cel mai nou telefon, acest telefon vine cu o aplicatie pe nume Jexi. Jexi este o asistenta virtuala care il ajuta pe Phil sa aiba o viata sociala interesanta. Filmul „Intr-o relatie cu telefonul meu” are o durata de o ora si 24 de minute pe IMDb a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.