Abonatii Focus Sat au acces gratuit la Antena Play
De ieri, posturile detinute de trustul Intact Media, Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV nu mai pot fi receptionate direct in platforma online Focus Sat. Abonatii au reclamat initial erori pe aceste programe insa ulterior au fost eliminate complet din aplicatia online.
Reprezentantii Focus Sat au trimis urmatorul comunicat catre media-max.ro:

Buna ziua,
Imbunatatirea si extinderea continutului video linear si la cerere din aplicatia Focus Sat si din platformele partenere integrate este o prioritate continua pentru Focus Sat. Incepand din 25 mai toti clientii care utilizeaza aplicatia Focus Sat TV Online beneficiaza de acces gratuit in aplicatia Antena Play, indiferent de pachetul TV pentru care au optat.

Prin intermediul aplicatiei Antena Play, clientii Focus Sat au acces la 6 canale în regim live: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International. In plus au la dispozitie 4 canale tematice cu conținut video on demand: Mireasa, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play. 

Canalele Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV nu vor mai fi disponibile direct in aplicatia Focus Sat, dar utilizatorii le pot vedea printr-un singur click pe orice titlu din categoria Antena Play .

Aceasta modificare ne ofera oportunitatea de a adauga canale noi in aplicatia Focus Sat si de a extinde beneficiile incluse in pachetele TV.

Aceasca modificare nu impacteaza in niciun fel preturile pachetelor sau grila de canale TV Satelit.

Va multumim,
Echipa Focus Sat

Abonatii Focus Sat au acces gratuit la Antena Play

Aceasta este procedura prin care abonatii Focus Sat pot accesa Antena Play:

 • Accesam contul online Focus Sat si selectam sectiunea BibliotecaCatalog Biblioteca video –  apoi Antena Play
 • Accesam continutul dorit, selectand Urmariti
 • Suntem redirectionati catre pagina Focus Sat Live TV, unde introducem detaliile de logare pentru aplicatia Focus Sat
 • Apoi suntem redirectionati catre site-ul Antena Play, unde o sa figuram ca fiind logati.

Asadar, desi programele Antena nu mai pot fi receptionate direct in aplicatia Focus Sat, abonatii operatorului DTH au acces gratuit in aplicatia Antena Play pentru aceste posturi de televiziune.

Aceste noutati nu afecteaza in niciun fel grila de programe TV a operatorului de televiziune prin satelit Focus Sat.

Voi ce parere aveti despre aceste modificari?

Update 01.09.2021: Abonatii Focus Sat care au abonament Acces sau Acces Plus nu mai au de astazi acces gratuit la Antena Play, singurii abonati care mai beneficiaza de aceasta platforma in mod gratuit fiind Acces Max, Play TV si Play TV Extra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. Noutăți din partea Focussat pentru abonații pachetelor Acces,Acces Plus acestea din data de 1 septembrie 2021 nu vor mai avea acces gratuit la tot conținutul din aplicația Antena Play deși plătesc 38 respectiv 50 de lei pe lună pentru aceste pachete Însă pot avea acces contra cost adică 5 lei pe lună. In schimb abonații Play Tv, Play Tv Extra care plătesc 25 respectiv 50 de lei pe lună au acces gratuit la tot conținutul din aplicația Antena Play în continuare Abonații Focussat care au activ pachetul Acces Max au acces gratuit în continuare la aplicația Antena Play

  • Cititi materialul de mai sus si o sa vedeti cum puteti receptiona posturile Antena pe platforma Focus Sat. Abonatii Focus Sat au acces gratuit la platforma Antena Play.

  • Te autentifici pe platforma focus sat, faceti clic pe contul meu–-date cont–panoul meu de control–starea pachetelor. La starea pachetelor veți găsi antena play alături de alte pachete tv pe care le-ați achiziționat.

   • Din pacate nu merge pe aplicatia TV. Merge doar din browser. Poate updateaza aplicatia (se pare ca e greu sa faca o aplicatie ca lumea….)

    • Sunt multe modele de televizoare pe care nu functioneaza inca aplicatia insa din cate stiu incearca sa se extinda pe partea asta cat mai mult, fiind o aplicatie cu posturi TV. Multi abonati au nevoie sa functioneze pe TV, nu pe PC sau mobil.

    • Dacă ai instalat aplicația Focus Sat pe Smart TV, deschizi aplicația pe tv , te deloghezi și te loghezi din nou cu datele tale după care la mergi contul meu secțiunea smart tv unde va apărea 6 cifre pe care le introduci în contul tău de antenaplay de pe focus sat(browser) secțiunea starea pachetelor–antena play–contul meu smart tv.