La Famiglia cu Amalia Bellantoni pe Antena Stars
Grupul Antena a anuntat difuzarea unei noi productii de saptamana aceasta si anume La Famiglia, cu Amalia Bellantoni. La Famiglia este un reality show ce va fi difuzat de Antena Stars din 8 ianuarie, de la ora 16.

Aceasta emisiune va urmari activitatile de zi cu zi ale familiei Bellantoni. Printre activitatile acestei famili se numara: cresterea animalelor, plantarea legumelor, productia de mozzarella si alte activitati. Familia Bellantoni este o familie mixta compusa din o romanca, un sicilian si cei 2 copii ai lor.

Amalia Bellantoni a participat la emisiunea Chefi la Cutite. Reality show-ul La Famiglia va fi difuzat doar in weekend.

La Famiglia cu Amalia Bellantoni pe Antena Stars

Un alt anunt priveste emisiunea Acces Direct in sensul ca, din 10 ianuarie, se va vedea pe postul Antena Stars. Din 10 ianuarie, emisiunea Acces Direct se va vedea de luni pana vineri de la ora 16 pe postul Antena 1 iar de la ora 17 emisiunea se va muta pe Antena Stars.

Mirela Vaida va dezbate aceleasi subiecte de interes social cu impact atat in randul telespectatorilor cat si in randul vedetelor. Prezentatoarea showului Acces Direct a declarat despre noul sezon al emisiunii ca va fi un sezon care nu va dezamagi fanii si ca va avea o durata mai mare, urmand sa fie abordate mai multe subiecte. Vor fi mai multi reporteri de teren care vor transmite live evenimentele de la fata locului. Vor veni mai multi invitati in studio cu care se vor discuta subiectele zilei.

Mirela Vaida si-a petrecut sfarsitul de an 2021 peste hotare, in Madeira, alaturi de familia sa, vedeta publicand constant poze din vacanta pe retelele de socializare. Emisiunea Acces Direct va avea durata de 3 ore (o ora pe Antena 1 (16-17) si alte 2 ore pe postul Antena Stars (17-19)). Acces Direct este una dintre cele mai urmarite emisiuni ale postului Antena 1.

De-a lungul, Acces Direct a primit si numeroase amenzi din partea Consilului National al Audiovizualului. Unul dintre subiectele care a adus audiente bune dar si amenzi a fost cazul Vulpita si Viorel. Un alt caz care a atras privirile telespectatorilor a fost pe 19 martie 2021, atunci cand prezentatoarea Mirela Vaida a fost atacata de o femeie cu un bolovan.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. O emisiune de tot rasul, din care nimeni nu are nimic de invatat , ca aceasta Amalia este sub or ce critica , nu stie sa-si educe copii, nu stie decat sa plimbe un porcusor in san, sa-l strige isteric peeeeAmoreeee, si nimic interesant, e jalnica femeia !

  2. Buna ziua! Imi place serialul La Famiglia, este interesant sa stii si sa intelegi cat de greu este sa conduci o afacere, dar copii familiei sant mult prea obraznici, neascultatori, enervanti, obositori si chiar needucati. Angajatii obraznici, puturosi si tupeisti. Pacat de munca si implicarea familiei, serialul chiar devine de neurmarit din cauza copiilor.