Jaguarul si Alerta la Bangkok – serii Netflix
Ca in fiecare luna, Netflix pregateste lansarea unor noi seriale din toate colturile lumii, in acest articol vom mentiona informatii despre un serial spaniol si unul tailandez.

Jaguarul (Jaguar – 2021) este un serial de actiune, drama si istorie care isi desfasoara actiunea in Spania anilor 60′, atunci cand tara devine refugiul a sute de supravietuitori din lagarul Mathausen. Printre acestia se afla si Isabel, o tanara spaniola. Ea se afla in cautarea celui mai periculos om din Europa, Skorzeny, insa nu este singura.

Serialul este creat de Ramón Campos (Gran Hotel – 2011, High Seas – 2019) si Gema R. Neira (a contribuit alaturi de Ramón si in High Seas) iar cativa actori ai seriei sunt: Blanca Suárez (The Skin I Live In – 2011, The Bar – 2017), Iván Marcos, Francesc Garrido (The Titan – 2018, The Sea Inside – 2004), Adrián Lastra, Óscar Casas (The Orphanage – 2007), Stefan Weinert (The Photographer of Mauthausen – 2018) si altii.

Primul sezon al serialului spaniol Jaguarul va avea 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 21 septembrie 2021.

Jaguarul si Alerta la Bangkok – serii Netflix

Un alt serial ce va fi adaugat luna aceasta de Netflix este Alerta la Bangkok (Bangkok Breaking), un serial de actiune tailandez creat de Rehan Malik.

Actiunea se desfasoara in jurul personajului Wanchai care se muta in Bangkok pentru a-si salva familia de saracie. Urmand calea aleasa de fratele sau, Wanchai se alatura unei fundatii locale, fiind atras foarte repede intr-o lume total diferita. Disperat sa capete dreptate si raspunsuri, Wanchai realizeaza ca trebuie sa desluseasca o conspiratie cu ajutorul unei jurnaliste.

Din distributia serialului fac parte actori precum Sahajak Boonthanakit (Only God Forgives – 2013, No Escape – 2015), Suda Chuenban, Daweerit Chullasapya, Pavarit Mongkolpisit sau Arisara Wongchalee.

Primul sezon al serialului Alerta la Bangkok va fi adaugat de Netflix din 23 septembrie, avand 6 episoade.

Voi ce parere aveti despre cele doua seriale? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.