Legenda Cruciatilor / Samson – filme AMC
Postul de televiziune AMC a programat pentru sfarsitul lunii februarie doua filme interesante pline de actiune si aventura. In acest material vom mentiona informatii despre cele doua filme difuzate in zilele de duminica.

Outcast / Legenda Cruciatilor (2014) – Duminica, 20 februarie, ora 20:05. Filmul Legenda Cruciatilor spune povestea luptei pentru tron dintre doi frati din China. Un rege avea doi fii: printul Zhao (Bill Su Jiahang) si printul Shing (Andy On). Inainte sa moara, regele il alege ca succesor pe cel mai tanar, printul Zhao, si ii da acestuia sigilul regal (fara acest sigiliu nu putea conduce). Pentru a-l proteja de fratele lui mai mare (Shing), regele il trimite pe Zhao la o printesa pe nume Lian (Yifei Liu).

Printul Shing afla de intentiile tatalui sau si, suparat ca nu el este urmatorul rege, il omoara pe tatal sau si porneste catre fratele lui pentru a-i lua sigilul regal si pentru al ucide. Zhao si Lian apeleaza la ajutorul unui comandant de armata pe nume Jacob (Hayden Christensen) si la ajutorul unui cruciat cunoscut sub numele de Fantoma Alba (Nicolas Cage).

Filmul Legenda Cruciatilor a fost regizat de Nick Powell in 2014 si este primul sau film. Aceasta productie s-a bucurat de un real succes avand incasari de peste 5 milioane de dolari numai in cateva tari.

Producatorul Jeremy Bolt intentiona sa faca o continuare.
Legenda Cruciatilor are durata de o ora si 39 minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,6.

Legenda Cruciatilor / Samson – filme AMC

Samson (2018) – duminica, 27 februarie, ora 20. Samson (Taylor James) este un israelian care isi conduce poporul ascultand de poruncile lui Dumnezeu. Samson doreste sa scoata Israelul din sclavie si sa ofere poporului sau o viata mai buna. El este inzestrat cu o putere divina care il ajuta pana la un punct in lupa sa de a scapa poporul de sclavie. Cu toate ca spre final Samson este prins de armata filistina, credinta sa in Dumnezeu ii aduce lui reusite pe toate planurile.

Filmul Samson a fost filmat in Africa de Sud si este realizat dupa povestea biblica omonima. Filmul are durata de o ora si 50 minute, pe IMDb a obtinut nota 4,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.