Comisarul Ricciardi – un nou serial italian la TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 continua sa ii surprinda pe telespectatori cu surprize placute. Dupa ce acum cateva zile TVR 2 a introdus in grila de programe serialul Familia Borgia, ce este difuzat in cursul saptamanii, de luni pana vineri, de la ora 22, acum urmeaza ca serile de sambata si duminica sa fie ocupate cu un nou serial italian interesant numit Il Commissario Ricciardi / Comisarul Ricciardi (2021).

Comisarul Ricciardi va fi difuzat in serile de sambata si duminica, din 21 ianuarie, de la ora 22. Serialul a fost difuzat in Italia de Rai Uno. Actiunea serialului se petrece in anii ’30, in Napoli, unde tanarul comisar Luigi Alfredo Ricciardi (Lino Guanciale) este aparatorul dreptatii si un om al legii care lupta impotriva criminalitatii napolitane.

Luigi este genul de comisar care nu se da la o parte de la nimic, mereu isi duce misiunea la bun sfarsit, este un tip sobru, serios, care nu rade niciodata, este genul de comisar devotat meseriei sale. Comisarul Alfredo are o minte agera iar in viata personala este nevoit sa se imparta intre doua femei.

Tanarul comisar Alfredo mosteneste de la mama sa un dar mai neobisnuit, el poate comunica cu fantomele oamenilor ucisi in accidente violente si astfel poate afla care sunt ultimile ganduri cu care victimele parasesc aceasta lume.

Pe langa Lino Guanciale, fanii serialelor italiene ii vor mai vedea pe Antonio Milo (comisarul Raffaele Maione), Enrico Ianniello (Bruno Modo, medic legist) si Maria Vera Ratti (Enrica Colombo).

Comisarul Ricciardi are 1 sezon format din 6 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora si 45 de minute fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 7,8. A fost confirmat si sezonul 2, acesta va avea 4 episoade si va fi lansat anul acesta.

Reamintim ca luna ianuarie a adus in grilele posturilor TVR 1 si TVR 2 cateva seriale de succes, cum ar fi Familia Borgia sau Deadwood.
TVR 2 are licenta generalista si difuzeaza filme artistice, seriale si emisuni de interes general. TVR 2 se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

 1. Buna ziua !
  Am urmarit cu mare placere serialul Comisarul Ricciardi , urmarind inclusiv pe Rai1 seria a 2 a.
  Vorbesc limba italiana , dar… la nivelul necesar pentru a intelege toate subtilitatile limbii inca nu am ajuns ! Astept cu nerabdare seria a 2 a , in limba romana pentru a ma lamuri .
  Cand credeti ca va fi difuzat ?
  Multumiri anticipate .
  GEORGE