Activare apel in asteptare Yoxo.
Yoxo este un abonament 100% digital, oferit de Orange, lansat in urma cu 2 ani. Mai multe detalii despre acest abonament regasiti in acest articol: Orange lanseaza yoxo.ro si reduceri la abonament.

Activare apel in asteptare Yoxo. La inceput aceasta functie nu exista si nu se putea activa. Acum situatia s-a schimbat si functia „apel in asteptare” se poate activa apeland numarul *43#.

Apel in asteptare este o functie ce ne permite sa primim un apel, chiar daca suntem deja angajati intr-o alta conversatie.

Intre timp, de la lansare, Yoxo si-a mai imbunatatit serviciile si cu alte functii. Iata care sunt acestea:

  • Serviciul eSIM. Serviciul eSIM este un serviciu ce ne permite sa folosim o cartela electronica, fara a mai avea nevoie de o cartela sim fizica. Mai multe detalii despre activarea eSIM la Yoxo regastiti in acest articol: Activare eSIM pe aplicatia Yoxo de la Orange.
  • Mesagerie vocala Yoxo. Pentru a activa acest serviciu, este nevoie sa solicitati acest lucru unui operator. Pentru asta va trebui sa deschideti aplicatia Yoxo si sa mergeti la sectiunea „Messenger”. De indata ce operatorul a inregistrat cererea de activare a mesageriei vocala, veti putea configura mesajul de inampinare apeland numarul scurt 555;
  • Serviciul conferinta Yoxo. Si serviciul de conferinta era un punct in minus la lansarea acestor abonamente. Intre timp, problema s-a rezolvat. Pentru activare va trebui sa urmam aceeasi pasi ca si la punctul de deasupra. Mai exact, va trebui sa deschidem aplicatia, sa mergem la sectiunea Messenger si sa ii solicitam unui agent activarea conferintei;
  • Redirectionare apel la Yoxo. Pentru a activa redirectionarea apelurilor pe abonamentul Yoxo, va trebui sa solicitam acest lucru unui agent. Pentru activare, va trebui sa deschidem aplicatia si sa mergem la sectiunea „Messenger.

Sunt de parere ca era mult mai util daca toate functiile prezentate mai sus se puteau activa direct din aplicatie. Totusi, faptul ca au fost introduse este unul lucru bun pentru abonatii Yoxo.

Singurul punct lipsa al acestor abonamente ramane 5G insa, cel mai probabil, in viitor abonatii se vor putea bucura si de viteze 5G.

Cred ca la stadiul actual, in afara de 5G, abonamentele Yoxo nu mai au puncte si optiuni lipsa.

Va rog sa sesizati in sectiunea de comentarii de mai jos daca exista inca puncte lipsa la abonamentele Yoxo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Am cartela reincarcabila ce a fost incarcata pe data 06.07.22 cu6 euro am dat aproximativ 4-5 telefoane si in 07.07.22 am ramas fara credit.de ce? Numarul meu este 07******

  2. Da. Mai exista un minus. Redirecționarea apelurilor. Poate fi făcută doar full-time. Nu poate fi activat serviciul de redirecționare doar atunci când ești în afara ariei de acoperire. Asta face ca atunci când ai un telefon dual SIM, in timp ce vorbești pe cealaltă cartelă, cartela yoxo să fie indisponibilă și nu redirecționată spre cartela pe care vorbești. In felul acesta se ratează apeluri importante. Pe un telefon dual SIM, dacă ai redirecționate apelurile de la un număr la altul între cele 2 cartele, primești apelul redirecționat. La orice alte companii, mai puțin Yoxo-Orange.
    Îl consider un mare minus, întrucât duce la apeluri ratate.