Te cunosc de undeva – sezonul 16 si iUmor revin la Antena 1
Antena 1 va difuza din 6 februarie un nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Aceasta emisiune a ajuns la al 16-lea sezon si va avea o editie pe saptamana, ca si pana acum. Te cunosc de undeva va fi tot sambata de la ora 20:00 pe Antena 1.

Alina Puscas si Cosmin Selesi vor fi cei 2 prezentatori ai emisiuni. Juriul emisiunii este acelasi, fiind format din urmatorii membri: Ozana Barabancea, Cristi Iacob, Andreea Balan si Aurelian Temisan.

Concurenti Te cunosc de undeva – sezonul 16
Iata care sunt cei 11 concurenti ai editiei cu numarul 16 a emisiunii Te cunosc de undeva, 6 concurenti vor evolua in cuplu iar 5 concurenti vor evolua singuri. Cele 3 cupluri sunt: Andrei Stefanescu si Ana Baniciu, Liviu Varciu si Raluka (in sezonul trecut Andrei Stefanescu si Liviu Varciu au facut echipa, sa vedem in acest sezon cum se vor descurca cei 2, fiind rivali de data aceasta), Adriana Trandafir si Romica Tociu (cei 2 au format o echipa si sezonul trecut).

Te cunosc de undeva – sezonul 16 si iUmor revin la Antena 1
Concurentii care vor evolua singuri vor fi: Pepe (cantaret), Mirela Vaida (prezentatoarea emisiunii Acces direct, difuzata de Antena 1), Radu Stefan Banica (fiul cantaretului si juratul emusiunii X-Factor, difuzata tot de Antena 1), Emilia Popescu (actrita si partenera de scena in multe spectacole cu Stefan Banica Jr.) si Cristina Vasiu.

Mod desfasurare emisiunie Te cunosc de undeva
Cei 11 concurenti se vor transforma in fiecare editie, fiecare concurent sau fiecare din cele 3 echipe, in cate un cantaret international/autohton sau cupluri de cantareti, dupa caz. Cei 4 jurati le dau note pentru fiecare evolutie a saptamanii. Cea mai mica nota este 5 iar nota maxima este 12.

Castigatorul sau castigatorii fiecarei editii vor castiga o suma de bani pe care o doneaza unui caz umanitar. Pentru a afla in ce cantaret sau cantareata se vor transforma, concurentoi vor trage fiecare in parte de o maneta in forma de roata numita Ruli.

iUmor – sezonul 10 – revine din 14 februarie pe Antena 1
O alta emisiune de mare succes care va incepe pe 14 februarie la Antena 1 este iUmor. Emisiunea se afla la editia cu numarul 10 si va fi prezentata de Dan Badea si Serban Copot iar la masa juriului vor fi tot Delia, Cheloo si Bendeac. Debutul va fi de ziua indragostitilor de la ora 20:00.

Modul de desfasurare al emisiuni iUmor este urmatorul: in fiecare editie vor urca pe scena emisiunii oameni cu diferite talente din diferite domenii (muzica, stand-up comedy sau alte domenii). La emisiune pot participa romani sau straini iar la sfarsitul evolutiei fiecarui concurent, cei 3 jurati acorda cate un like (da) daca le place numarul concurentului sau acorda un nu daca nu le place evolutia concurentului. Cine ia 2 de „da” trece mai departe si va participa la votul publicului pentru a castiga editia.

Concurentul care obtine cele mai multe voturi din partea publicului castiga editia si ajunge in finala emisiunii. Castigatorul editiei se anunta in editia Observator in fiecare zi de luni, de la ora 16:00. Publicul isi voteaza favoritul cu ajutorul aplicatiei iUmor care se descarca gratuit pe telefon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.