Magnum, detectiv particular – sezoanele 5 si 6
Reprezentantii DIVA au anuntat inceperea difuzarii sezonului 3 pentru doua seriale, Magnum, detectiv particular si Astrid si Raphaelle. In acest articol vom mentiona informatii despre aceste noi sezoane dar si despre ultimele sezoane ale seriei Magnum, detectiv particular.

Magnum, detectiv particular (Magnum P.I.) prezinta aventurile unui fost agent Navy SEAL care se intoarce din Afganistan si isi foloseste abilitatile pentru a deveni detectiv particular in Miami.

Sezonul 3 va incepe la DIVA din 2 ianuarie 2023, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00. In SUA a fost difuzat si sezonul 4, al carui final s-a putut vedea in luna mai 2022.

Sezonul 3 aduce noutati atat in ceea ce priveste anchetele cat si planurile sentimentale. Higgins accepta sa aiba o intalnire cu chirurgul ei, desi este surprinsa atunci cand este invitata. Noul sezon este filmat tot in Oahu, Hawaii.

Magnum, detectiv particular – sezoanele 5 si 6

Reprezentantii serialului au confirmat ca Magnum, detectiv particular va avea inca doua sezoane, 5 si 6, urmand ca sezonul 6 sa fie ultimul. Sezonul 5 va fi difuzat in tara natala pe 19 februarie 2023 iar sezonul 6 va fi lansat tot in 2023. Nu stim inca incepand cu ce data se vor vedea ultimele 3 sezoane la DIVA insa vom anunta cand va fi cazul.

Sezonul 3 va incepe si pentru serialul Astrid si Raphaelle, care in Franta s-a terminat pe 23 septembrie 2022, pe France 2. La DIVA, sezonul 3 incepe din 2 ianuarie 2023, de la ora 21:00, urmand sa fie difuzat in fiecare luni.

Serialul va avea si sezonul 4, care va fi alcatuit din 8 episoade a cate 52 de minute. Nu a fost anuntata inca data lansarii sezonului 4.

Sezonul 3 prezinta cazuri diverse iar in unul dintre cele mai importante cazuri, protagonistele vor investiga criminalul pe care tatal lui Astrid il urmarea atunci cand a fost ucis. Noul sezon va aduce o schimbare pe plant sentimental pentru Raphaelle.

Voi ce parere aveti despre cele doua seriale?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.