Netflix ofera reducere 50% in primele doua luni
Netflix vine cu o noua reducere in ceea ce priveste abonamentele oferite, clientii noi se pot abona cu 50% reducere in primele doua luni. Oferta este disponibila doar clientilor noi, nu se aplica si abonatilor existenti.

Accesand pagina de logare, avem urmatorul mesaj de intampinare, sub care avem butonul INCEARCA NETFLIX CU 50% REDUCERE:

Divertisment nelimitat. Reducere de 50% in primele 2 luni. Vizioneaza oriunde. Anuleaza oricand.

Reducerea se ofera pentru orice abonament disponibil, astfel incat ne putem abona la urmatoarele optiuni:

  • Basic (1 dispozitiv, calitate SD) – 4 euro pe luna in primele 2 luni, 8 euro pe luna incepand cu a treia luna
  • Standard (2 dispozitive, calitate HD) – 5 euro pe luna in primele 2 luni, 10 euro pe luna incepand cu a treia luna
  • Premium (4 dispozitive, calitate 4k) – 6 euro pe luna in primele 2 luni, 12 euro pe luna incepand cu a treia luna

Reamintim ca, la inceputul lunii septembrie, Netflix a pus la dispozitie recent si o biblioteca gratuita cu filme si seriale disponibile fara cont, permitand vizionarea gratuita a anumitor productii. Cateva dintre aceste productii cunoscute sunt Stranger Things, Elita, Vacanta criminala, Bird Box: Orbeste sau Bebe Sef. Pentru a accesa sectiunea gratuita, in subsolul paginii web, la sectiunea Intrebari frecvente avem Cum pot viziona gratuit? unde gasim linkul necesar.

Netflix ofera reducere 50% in primele doua luni

Abonarea la Netflix cu reducerea de 50% timp de 2 luni nu presupune nicio perioada contractuala iar la finalul acestor doua luni putem dezactiva abonamentul Netflix fara probleme, in situatia in care consideram abonamentul Netflix prea scump pentru ce ofera.

Pentru a beneficia de aceasta reducere, cardul nu trebuie sa fi fost folosit in trecut la crearea unui cont Netflix. Daca a fost folosit, atunci vom beneficia de o alta oferta, abonament superior timp de 2 luni la acelasi pret.

Nu avem informatii privind durata promotiei detaliate in acest articol.
In prezent, pe Netflix putem viziona productii cunoscute precum The Walking Dead (cu exceptia sezonului 10 care va fi disponibil din decembrie), Stranger Things, Modern Family, Lista neagra, Cum am intalnit-o pe mama voastra, Breaking Bad, Costume, The umbrella academy, Fiii anarhiei, Friends, Fabrica de bani si multe altele.

Voi ce parere aveti despre reducerea de 50% timp de 2 luni oferita de Netflix? Sunteti dispusi sa va abonati la acest serviciu in aceste conditii?

Update 21.10.2020: De astazi nu mai este afisata oferta cu 50% reducere timp de 2 luni ci 30 de zile gratuite doar pentru membri noi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU