Linia fierbinte / Limita intimitatii – seriale Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale noi marca Netflix. Linia fierbinte (Dirty lines – 2022) este un serial olandez filmat in Amsterdam si Tillburg, care a fost adaugat pe Netflix pe 8 aprilie.

Actiunea serialului se desfasoara in Amsterdamul anului 1987, atunci cand societatea olandeza se afla intr-o continua schimbare. Studenta la psihologie Marly Salomon (Joy Delima) se angajeaza part time pentru o companie noua, Teledutch. Compania este fondata de fratii Frank si Ramon Stigter, care au infiintat prima linie erotica din Europa. Cei doi se imbogatesc peste noapte iar Mary este implicata.

Primul sezon al seriei Linia fierbinte are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.4 din aproximativ 1.600 de recenzii. Nu se cunoaste inca daca serialul va avea si sezonul 2.

Linia fierbinte este creat de Pieter Bart Korthuis (Penoza – 2010, Red Widow – 2013) iar din distributie fac parte Joy Delima (Red Widow – 2013), Minne Koole (Ares – 2020), Chris Peters (Penoza – 2010), Abbey Hoes (Tirza – 2010), Julia Akkermans (Flikken Maastricht – 2007), Charlie Chan Dagelet (Loft – 2010) si altii.

Linia fierbinte / Limita intimitatii – seriale Netflix

Limita intimitatii (Intimidad) este un serial spaniol creat de Veronica Fernandez si Laura Sarmiento. Viata publica a unei politiciene de succes este aproape compromisa din cauza unei filmari sensibile.

In aceasta serie vom vedea actorii Itziar Ituño (a interpretat rolul lui Raquel Murillo in serialul de succes Fabrica de bani), Patricia López Arnaiz (Feria, cea mai intunecata lumina – 2022, The Invisible Guardian – 2017), Verónica Echegui (Fortitude – 2015), Ana Wagener (Biutiful – 2010, The Invisible Guest – 2016, Mirage – 2018) si altii.
Primul sezon al seriei Limita intimitatii va fi disponibil pe Netflix din 10 iunie 2022.

Ultimul autobuz (The Last Bus – 2022) este un alt serial nou disponibil pe Netflix, a fost adaugat pe 1 aprilie. Aceasta este o serie engleza atat pentru copii cat si pentru intreaga familie care prezinta un grup de copii neadaptati ce se unesc impotriva unei noi masinarii.

Serialul Ultimul autobuz are un sezon alcatuit din 10 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5 din 515 recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.