VTV cere licenta locala pentru a reintra in grila Digi

In acest material vom detalia cele mai interesante subiecte discutate ieri, 19 septembrie, in sedinta CNA.

Prelungiri valabilitate licente

SC Radio SRL Brasov a solicitat prelungirea licentei postului Radio Brasov Montan. Aceasta cerere a fost amanata pentru o alta sedinta pentru ca reprezentantii postului nu au putut fi prezenti.

Radio Dobrogea din Constanta a cerut modificarea structurii de programe, aceasta cerere a fost aprobata in unanimitate. Radio Fun FM Miercurea Ciuc a cerut modificarea structurii de programe, solicitarea a fost amanata pentru alta sedinta.

Modificari licente

VTV din Ramnicu Valcea a cerut schimbarea licentei din nationala in locala si modificarea modalitatii de difuzare de la satelit la retele de comunicatii electronice. Reprezentantii postului VTV au fost intrebati de ce fac aceste schimbari, raspunzand ca modificarile se fac pentru a reintra in grila digitala Digi din Ramnicu Valcea, operator care a scos VTV din grila digitala in aprilie anul acesta fara sa le spuna motivul.

Reprezentantii VTV au mai mentionat ca daca obtin licenta locala, reprezentantii Digi Ramnicu Valcea le-au promis ca ii vor reintroduce in grila. Aceasta solicitare a fost aprobata. In Ramnicu Valcea exista doar un post local, Antena 3 Ramnicu Valcea.

Republika News TV, post local din Ploiesti, a solicitat modificarea structurii de programe, solicitarea a fost aprobata.
Radio Bistrita FM a solicitat modificarea structurii de programe – solicitare aprobata.

Avize de retransmisie. Modificari Avize.

Omega Net din Bacau va scoate din grila digitala postul Canal 33. Orange Romania Communications va introduce in grila digitala Pitesti postul Arges TV.

VTV cere licenta locala pentru a reintra in grila Digi

Decizii de autorizare

Metropola TV a obtinut licenta de satelit si astfel va putea sa intre in grilele operatorilor DTH. Quantum TV din Deva va incepe sa emita. Acesta este un canal generalist regional si va fi disponibil pentru judetele Hunedoara, Bihor, Arad, Gorj, Caras-Severin si Alba.
TV Podul Inalt din Vaslui va incepe emisia.

Antena 1 a primit amenda in valoare de 50 de mii de lei pentru ca in 9 editii ale emisiunii Chefi la cutite s-a facut reclama mascata la o casa de pariuri sportive. Romania TV a primit amenda in valoare de 10 mii de lei pentru urmatoarele editii ale emisiunilor:editia din 6.07.2023 a emisiunii Romania in 60 de minute, emisiuni de stiri si dezbatere din 12.07.2023, Cheia zilei din 26 si 27.07.2023 si Punctul culminant din 02.08.2023.

Pro TV a primit atentionare din partea CNA pentru ca in emisiunea Vocea Romaniei postul a lasat sa se vada conturul zonei intime a unei concurente prin fusta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII