Linkpress TV iese din grila RCS – RDS Digi
Televiziunea generalista Linkpress TV va fi eliminata din reteaua RCS & RDS (Digi) la mai putin un an de la includerea in grila de programe. Motivul pentru care acest post iese din grila este iesirea postului din lista must carry a anului 2021.

Linkpress TV nu a fost inca eliminat din grila insa, conform reprezentantilor RCS – RDS, va iesi zilele urmatoare, perioada in care vor fi introduse si noile posturi din lista must carry. O alta informatie confirmata de reprezentantii Digi este legata de introducerea posturilor Mooz Dance, Traditional TV, Emi TV, Cinetube, Party Mix si 24 Mix Teleshop in grila digitala nationala. Aceste posturi au intrat doar in unele zone si doar la scanarea posturilor cu optiunea „Altii” la operator.

In plus, Metropola TV si Estrada TV vor fi introduse la nivel national, acestea fiind disponibile pana in prezent la Digi doar in Bucuresti si Ilfov.

Linkpress TV iese din grila RCS – RDS Digi

Linkpress TV a intrat in grila Digi in luna iunie 2020, impreuna cu IDA TV, ambele posturi fiind pe lista must carry 2020. IDA TV a ramas pe lista de anul acesta insa Linkpress TV nu a fost inclus deoarece s-a intarziat depunerea actelor in acest sens. Alexandru Groseanu, reprezentantul postului, a mentionat in sedinta CNA ca nu s-a reusit depunerea actelor in timp util din cauza unor probleme de sanatate.

Digi este singurul operator major de televiziune prin cablu (cel putin pana la momentul publicarii acestui articol) care elimina Linkpress TV in urma modificarilor must carry, acest program fiind, momentan, disponibil in continuare in grilele Vodafone, Telekom si Orange.

Toate modificarile mentionate mai sus au fost efectuate in urma modificarii listei must carry a anului 2021, exceptia fiind Estrada TV care nu se afla in lista must carry. Ceilalti operatori principali (Vodafone, Telekom si Orange) au introdus deja in grila aceste programe.

Voi ce parere aveti despre Linkpress TV? Va afecteaza eliminarea acestui post din grila Digi?

Update 16.03.2021: Linkpress TV nu mai este disponibil in grila Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

60 COMENTARII

   • Iar cei de la Digi mentioneaza ca l-au scos din grila de programe (mi-a confirmat atat sursa mea si acelasi lucru mi s-a spus si cand am sunat la relatii cu clientii Digi).
    Nu pot spune sigur 100% care e adevarul insa, de obicei, atunci cand operatorul zice ceva si postul zice altceva, inseamna ca inca nu au ajuns la un acord dar se negociaza.
    Sa mai asteptam putin, sa vedem ce se intampla.

     • Nu au început nici măcar demersurile necesare in vederea implementării serviciului eSIM pentru smartwatch’uri? O sa rămână in urma mult pentru ca mai peste tot in lume se implementează eSIM pentru smartwatch’uri, dispozitive portabile. Orange au de mult, Vodafone vor introduce și ei suport eSIM pentru smartwatch (momentan funcționează doar cu smartphone) pana și YOXO (Orange)vor introduce eSIM pentru smartwatch, smartphone prin vara (nu știu exact data) 9to5mac.com/2021/03/29/global-esim-adoption-increase-by-2025/

     • Nu stiu daca au inceput sau nu demersurile necesare implementarii acestui serviciu insa eu nu am auzit nimic despre acest serviciu de la angajatii Digi cu care am discutat pana acum.
      Daca vom avea informatii despre acest subiect, vom anunta.

 1. Până la urmă postul acesta se mai află sau nu in grila digitală de cablu DIGI, cu sa fara scanare in NIT??? Nu de aia dar era mult mai bun ca mizeria aia d3 estrada

    • Omule vrei sa intelegi ca LinkPress este iesit din grila oficiala Digi? Daca pe receptoare nu mai este si nici pe tv-uri cu Digi la cautare atunci poate sa il tina ascuns si 30 de ani ca nu conteaza. Asa sunt si TV2 si ATV ascunse de ani de zile.

     • Nu la asta mă refer, zicea Robert ca a iesit din unele zone dar el când a iesit de pe decodor A ieșit din toate zonele deoarece este la nivel național.

     • Anonim daca citeai din comentariile de mai jos vedeai ca linkpres a iesit treptat din fiecare zona . Asa cum posturile noi au intrat treptat tot asa si ies posturile. Asa ca domnul Robert nu a gresit cu nimic parerea mea.

 2. De ce în zona Dobrogea (Tulcea) nu se introduce nici un post rusesc? Aici fiind o regiune cu foarte mulți ruși-lipoveni. Era acel post Pervâi canal și l-au scos.

  • Ai băgat și clonele SD ale posturilor în HD???? Mai mult de juma de grila este plină cu mizerii de must carry, posturi străine și clone SD ale unor HD. Dacă s-ar face curățenie pe bune nu cred să existe 60-70 de posturi de calitate