Activare eSIM pe aplicatia Yoxo de la Orange
Recent, Orange a lansat recent serviciul eSIM si pentru utilizatorii abonamentelor digitale Yoxo, in trecut noua tehnologie nu era disponibila pe serviciul Yoxo. Totusi, este bine de stiut ca serviciu eSIM se poate activa doar pe un abonament nou Yoxo, nefiind disponibil si pentru abonamentele existente.

Acesta este mesajul afisat de Orange pe site-ul oficial dedicat serviciului Yoxo:

Poti opta pentru eSIM doar daca dispozitivul tau este compatibil cu aceasta tehnologie.
Pentru abonamentele YOXO, aplicatia recunoaste automat dispozitivele compatibile cu eSIM.
Insa, daca doresti, poti verifica si tu compatibilitatea cu eSIM in specificatiile modelului tau de telefon.

Momentan eSIM-ul este disponibil doar pentru abonamentele YOXO nou activate urmand ca in viitorul apropiat sa poata fi activat si de catre utilizatorii YOXO existenti.

eSIM pe aplicatia Yoxo de la Orange

Desi Orange nu a afisat data din care serviciul eSIM va putea fi utilizat de abonatii existenti Yoxo, aceasta data este 1 septembrie 2021, conform informatiilor oferite de angajatii Orange. Asadar, de la aceasta data utilizatorii existenti Yoxo vor putea trece la eSIM, fara a mai utiliza o cartela SIM fizica. Insa, trecerea utilizatorilor existenti de la cartela SIM la eSIM se va putea face doar in magazinele Orange Shop, conform informatiilor postate de angajatii Orange in Comunitatea Orange:

Revenim cu un update referitor la trecerea de la SIM la eSIM pentru clientii existenti: incepand cu 1 septembrie se va putea face in shopurile Orange. Iar pana la finalul anului colegii fac toate eforturile sa lanseze si in aplicatie posibilitatea trecerii de la SIM la eSIM. Daca va fi mai repede, cu atat mai bine.

Activare eSIM pe aplicatia Yoxo de la Orange

In cazul utilizatorilor noi, instalarea acestui serviciu se poate face foarte usor accesand aplicatia Yoxo, alegem timpul cartelei: eSIM – in cadrul pasului urmator se va efectua instalarea serviciului eSIM urmand ca la final sa avem afisat mesajul Felicitari! Abonamentul tau este activ.

Utilizand o cartela electronica eSIM nu va fi nevoie sa mai asteptam curierul sa livreze cartela SIM si vom putea utiliza mult mai repede abonamentul Yoxo. Astfel, abonamentul Yoxo devine 100% digital, scopul lansarii Yoxo fiind acela de a oferi un abonament flexibil, 100% digital, usor de folosit si care sa ofere beneficii personalizabile.

Un alt serviciul digital disponibil in Romania este Vodafone Flex insa pe acest abonament nu poate fi utilizat serviciul eSIM, ci doar pe abonamentele normale.

Nu evitati sa va lasati parerea despre serviciile eSIM si Yoxo in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Au lansat recent serviciu eSIM, nu și number share pentru Apple Watch, smartwatch. Mai avem de așteptat pana vor lansa și number share pentru Apple Watch (sper ca in toamna asta)

  2. Din seria „Declaratiile online se depun la etajul 2”

    Un produs care se vrea a fi 100% digital aka online, necesita prezenta fizica in magazin pentru activarea eSim.

    Ca si in cazul Orange Money – o alta gluma prosta din ograda operatorului francez cu sigla portocalie – cand aplicatia crapa in faza scanarii actului de identitate si esti invitat sec, in magazin pentru activarea contului.

    The future is bright, da’ nu la noi, in Canada si cu viza doar dus.