Locke si Key sezonul 2 pe Netflix.
Locke si Key este un serial original Netflix bazat pe romanele grafice create de Joe Hill si Gabriel Rodriguez, romane care au dat si numele serialului.

Primul sezon al serialului Locke si Key a aparut pe platforma de filme Netflix anul trecut ( februarie 2020), iar conform aceleiasi platforme, in curand, va fi disponibil si sezonul 2. Momentan, nu a fost comunicata o data exacta de lansare.

Primul sezon al serialului Locke si Key este alcatuit din 10 episoade:
1.Bun venit in Matheson!;
2.In capcana;
3.Jocurile mintii;
4.Paznicii cheilor;
5.Arborele Amintirilor;
6.Usa neagra;
7.Discretie;
8.Sunt o raza de soare, la naiba;
9.Ecouri;
10.Cununa umbrelor.

Povestea serialului Locke si Key se contureaza in jurul familiei Locke, familie care devine incopleta in urma unei tragedii. Cei trei copii ai familiei raman orfani de tata. Dupa ce tatal lor a fost ucis in circumstante ciudate, copiii si mama acestora se muta in conacul raposatului. Keyhouse, asa cum este denumit conacul, se dovedeste a fi o casa plina de chei magice. Cu ajutorul cheilor cei trei frati descopera fantasticul, fantezia si groaza, dar si secrete care ar putea avea legatura cu moartea tatului lor.

Locke si Key sezonul 2 pe Netflix.
Serialul Locke si Key se incadreaza la genurile: drama, fantezie si groaza. Aceste a fost notat de privitori cu 7.4 stele, conform IMDb.

Rolurile principale sunt, bineinteles, cei trei frati Locke si mama lor, roluri interpretate de actorii:Connor Jessup (Tyler Locke), Emilia Jones (Kinsey Locke), Jackson Robert Scott (Bode Locke) si Darby Stanchfield (Nina Locke). Toate personajele interpretate de actorii enumerati vor fi prezente pe parcursul episoadelor care alcatuiesc primul sezon al serialului Locke si Key.

Serialul bazat pe romanul cu benzi desenate al creatorilor Joe Hill si Gabriel Rodriguez a strans numeroase aprecieri, iar fanii asteapta cu nerabdare urmatorul sezon.

Sezonul 2 Locke si Key nu are o data certa de lansare. Se preconizeaza ca acesta va fi lansat in cursul acestui an (2021) pe platforma de filme Netflix. Vom reveni cu o data exacta de lansare atunci cand vom detine aceasta informatie.Daca v-a placut sau nu primul sezon, va rugam sa ne lasati parerile dvs. in campul dedicat de mai jos.

Update 08.06.2021: Se estimeaza ca sezonul 2 al serialului Locke si Key va fi lansat undeva in luna octombrie 2021; La finalul anului trecut, Netflix a confirmat si lansarea sezonului 3;

Update 17.09.2021: Sezonul 2 al serialului Locke si Key va fi disponibil pe Netflix din 22 octombrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII