We got love Teyana & Iman – E!
In acest articol va vom prezenta cateva recomandari ale emisiunilor tv ce vor fi difuzate in luna noiembrie pe postul E! Enterteiment.

E! News: Dally Pop – de marti pana sambata, de la ora 13. Prezentatorii Liliana Vazquez, Victor Cruz, si Scott Tweedie va prezinta cele mai noi informatii din lumea muzicii, culturii sau despre vedetele pop. Aceste informatii sunt comentate in studioul emisiunii de catre prezentatori si invitatii lor, in mare parte chiar vedete din lumea muzicii pop.

Nightly Pop – de miercuri pana sambata, de la ora 00:00. Aceasta emisiune prezinta cele mai interesante subiecte de la Hoollywood din lumea POP-ului si a divertismentului. Emisiunea Nightly Pop abordeaza subiectele intr-un mod nonconformist, fara perdea, si prezinta cele mai importante stiri ale postului E! Enterteiment.

We got love Teyana & Iman. Duminica, 7 noiembrie, de la ora 22. Aceasta emisiune prezinta viata de zi cu zi a celor 2 vedete, Teyana Teylor (vedeta pop) si Iman Shumpert (jucator de baschet in NBA). Cele 2 vedete locuiesc in Atlanta.

We got love Teyana & Iman – E!

We got love Teyana & Iman este o emisiune noua, curajoasa si necenzurata in care vom face cunostinta cu cele 2 vedete, cu prietenii sau familia lor. Vom vedea cu ce provocari se confrunta cele 2 vedete in timp ce se ocupa de carierele lor, de afaceri, moda sau familie. Cele 2 vedete fac totul din dragoste.

Celebrity Game Face – sezonul 2. Din 7 noiembrie, de la ora 23. Gazda acestei emisiuni este Kevin Hart. Dupa cum stim din sezonul 1, Kevin lanseaza diverse provocari pentru cupluri celebre. Provocarile lansate de Kevin sunt facute de vedete chiar in casele lor si sunt de diferite feluri, de la intrebari de cultura generala pana la diferite probe fizice. Fiecare provocare are rolul de a dezvalui publicului noi fete ale vedetelor.

E! Entertainment este un post tv din Statele Unite ale Americii ce difuzeaza reality show-uri, stiri si emisiuni din show biz-ul american. Postul E! Enterteiment transmite in direct si diferite gale cum ar fi Globurile de Aur, Oscar sau premiile Emmy.

Postul E! Entertainment este detinut de NBC Universal iar in tara noastra se receptioneaza in grilele celor mai mari companii de cablu, iptv si dth cum ar fi: Vodafone, Digi, Orange sau INES. Postul se receptioneaza sd dar si hd.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.