Lumea formelor pline: vom vedea si sezonul 2?

Lumea formelor pline (titlu in limba engleza: Survival of the thickest, cunoscut si ca: La supervivencia de una chiqa con curvas) este un serial original Netflix lansat la data de 13 iulie pe populara platforma de streaming.

Lumea formelor pline este, saptamana aceasta, unul dintre cele mai populare seriale pe Netflix Romania. Cele 8 episoade cu durata de 28 de minute a comediei dramatice americane au fost bine primite si de critici, care au apreciat subiectul abordat si tonusul moral ridicat al serialului.

Productia se bazeaza pe colectia de eseuri publicate in anul 2020 sub numele Survival of the thickest, semnata de Michelle Buteau, care este, de asemenea, producatoarea si actrita principala a serialului Lumea formelor pline. Cu o nota de 7,6 obtinuta pe platforma IMDB si o cota de popularitate impresionanta de 58, acest serial asteapta confirmarea, de catre Netflix, a sezonului 2.

Subiectul principal este o femeie de culoare in varsta de 38 de ani, care are un corp cu forme pline. Desi credea ca are relatia perfecta, aceasta descopera ca partenerul de cuplu o inseala, asa ca se desparte de acesta. Insa viata si ambitia de a trai din nou o imping inapoi spre realizari profesionale si personale. Ea devine stilista unei femei celebre si se arunca in lumea datingului, sprijinita de prietene apropiate dar, mai ales, de calitatile personale.

Personajul principal, Mavis Beaumont, este interpretat de Michelle Buteau, actrita, producatoare si scriitoare. Ca actrita, Michelle Buteau se situeaza in Top 500, conform IMDbPro Starmeter. Ea a mai jucat si in: Always be my maybe (2019, Veronica), Isn’t it romantic (2019, Martina), Marita-te cu mine (2022, Melissa), First wives club (2019-2022, Bree) si in multe alte filme si seriale.

Lumea formelor pline: vom vedea si sezonul 2?

In rolul lui Khalil joaca actorul, producatorul si scriitorul Tone Bell, cunoscut publicului si din The flash (2016, Scott Evans), Key and Peele (2013), Whitney (2012-2013, LJ), Fam (2019, Nick). In rolul Marley o vedem pe actrita, directoarea si producatoarea Tasha Smith, distinsa cu premiul New Establishment Award de catre LA Femme International Film Festival.

Tasha Smith se afla, conform IMDbPro Starmeter, in Top 5000 actori. Ea a mai jucat si in Cat imi dai ca sa te impusc din nou? (2004, Julie), De ce m-am casatorit? (2007, Angela), Vacanta all-inclusive (2009, Jennifer), Empire (2015-2020, Carol Hardway).

In rolul lui Luca il putem vedea pe actorul italian Marouane Zotti, care a mai jucat si in I may destroy you (2020, Biagio), Vetro (2022, Lui), Il grande giorno (2022).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.