Yoxo ofera prima luna gratuita la portare.
Yoxo ofera prima luna gratuita la oricare dintre pachetele alese, prin intermediul unui nou serviciu numit „Portare 100% digitala la Yoxo de oriunde ai fi cu o luna free”.

Yoxo incearca sa le ofere potentialilor clienti posibilitatea sa se porteze in aceasta retea foarte usor, doar online, fara a mai fi nevoie sa mearga in magazin sau sa semneze documente fizic.

Prin intermediul acestei noi campanii, Yoxo face cinste cu prima luna gratuita la portarea in retea, pentru oricare dintre pachetele alese. Informatia este disponibila pe siteul Yoxo iar pachetele disponibile se regasesc in imaginea de mai jos.

Abonamentele yoxo vin cu prima luna gratuita
Fiindca Yoxo doreste ca intreg procesul de portare sa fie disponibil 100% digital, ei solicita feedback-ul clientilor dupa fiecare portare.

Campania cu o luna gratuita la portare este disponibila pana la data de 30 iulie 2021.

Tin sa mentionez ca Yoxo a mai avut o campanie asemanatoare, nu cu mult timp in urma, in care oferea clientilor noi o luna gratuita.

Yoxo este un serviciu oferit de Orange ce a le-a oferit clientilor posibilitatea sa aiba primul abonament de tip 100% configurabil. Reamintim ca dupa lansarea Yoxo, la scurt timp Vodafone a lansat un serviciu similar, numit Vodafone Flex. Regasiti pe acest site un articol in care se compara in detaliu cele 2 servicii. Mai multe detalii regasiti la adresa: Ce alegem – Orange Yoxo sau Vodafone Flex?

Initial aplicatia Yoxo era disponibila pe Android si iOS insa ulterior aceasta a devenit disponibila si pe AppGallery, pentru a putea fi folosita si de posesorii de Huawei.

Yoxo ofera prima luna gratuita la portare.
O alta campanie pe care Yoxo o desfasoara pe site-ul sau este „Te-ai abonat ai numai de castigat” in care utilizatorii ce se aboneaza la newsletterul Yoxo pana pe 11 iulie 2021 pot castiga unul dintre cele 9 smartphoneuri OnePlus 8T. In plus, daca activezi abonamentul cu un card ING, primesti inapoi 25% (informatie disponibila pe siteul Yoxo).

Voi ce parere aveti despre acest serviciu si despre posibiitatea de a configura un abonament 100% online? Nu ezitati sa va postati parerea in campul de comentarii dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU