Tabara cu peripetii – sezonul 7 la Disney Channel

In acest material vom detalia noutatile lunii noiembrie pe care le-au pregatit posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel 

Pilotii de drone – sezon nou, din 6 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 15:55. Trei prieteni, Corto, Enki si Mouse, vin de pe insula Nui care este in pericol sa dispara. Pentru a nu disparea insula, cei trei prieteni trebuie sa castige Cupa Balena, o intrecere de drone. Castigatorii acestei competitii vor primi cadou o mostenire imensa si o dorinta tehnologica. Vor castiga cei trei prieteni aceasta competitie si astfel isi vor salva insula de la disparitie? Pentru a afla raspunsul urmariti seria animata Pilotii de drone.

Tabara cu peripetii – sezonul 7, din 13 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 19:50. Urmariti noi aventuri interesante si palpitante ce au loc in fiecare vara in tabara Kikiwaka. Sezonul 7 al serialului Tabara cu peripetii are 11 episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Miraculos: Buburuza si motan Noir – sezonul 5 – din 20 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 18:50. In acest sezon, Buburuza si motan Noir vor fi nevoiti sa lucreze impreuna ca un duo pentru a invinge. Din 20 noiembrie vor fi difuzate ultimele 9 episoade ale sezonului cu numarul 5. Durata fiecarui episod este de 20 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Casa lui Raven – sezon nou din 20 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:50. Booker, Neil si Ivy vor experimenta greutatile ultimului an de liceu. Inteligenta Alice incepe clasa a 7-a unde este super incantata ca va avea colegi de acelasi nivel intelectual ca al ei. Raven va avea sansa de a se face cunoscuta pe plan mondial in lumea modei.
Casa lui Raven are 123 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Tabara cu peripetii – sezonul 7 la Disney Channel

Disney Junior

Blue – episoade noi din 6 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:30. Urmariti noi aventuri palpitante alaturi de catelusa Blue si sora sa Bingo. Cele doua cateluse exploreaza lumea inconjuratoare prin joaca.
Seria Blue are 171 de episoade, durata fiecarui episod este de 7 minute iar pe IMDb a obtinut nota 9,4.

Sambata, 18 noiembrie, Disney Junior ii va sarbatori pe Mickey Mouse si pe Minnie. Astfel, de la ora 8:30 dimineata, pe intreaga zi Disney Junior va difuza episoade speciale cu cei doi soricei si prietenii lor.

Pe 22 noiembrie este Ziua Internationala a Muzicii. Pe 22 noiembrie, de la ora 09:00, Disney Junior va difuza episoade speciale din serialele: Mickey Mouse si casa distractiei, Micii Pompieri, Alice in Cofetaria Minunilor si Blue.

Paienjanelul Marvel si prietenii lui uimitori – episoade noi din 27 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 15:30. Urmariti noi episoade pline de aventuri alaturi de Paienjanelul Marvel, echipa Paienjanel si noul prieten din echipa Razbunatorii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.