Lupul de pe Wall Street / Dincolo de limite – Warner TV
Postul de televiziune Warner TV a programat in luna august filme artistice clasice de toate genurile pentru toti telespectatorii. Aceste filme vor fi difuzate in serile de miercuri.

The Hurt Locker / Misiuni periculoase (2008) – 2 august ora 21. Filmul Misiuni periculoase spune povestea unor genisti din armata americana care se afla in Irak. Acesti genisti vor incerca sa supravietuiasca intr-un oras in care orice localnic este un potential inamic si orice obiect poate fi o bomba.

Echipa de genisti americani este condusa de sergentul William James (Jeremy Renner). Sergentul nu este simpatizat de catre colegii sai din cauza metodelor de conducere a echipei. William se comporta cu colegii foarte rece, nu ii pasa ca acestia risca sa moara in orice clipa in incercarea lor de a gasi bombe si a le dezamorsa.

Filmul Misiuni periculoase a castigat 6 premii Oscar la categoriile cel mai bun film, cel mai bun scenariu, cea mai buna regie (Kathryn Bigelow fiind prima femeie regizor premiata de Academia Americana de Film). Filmul are durata de doua ore si 11 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

The Wolf of Wall Street / Lupul de pe Wall Street (2013) – miercuri, 9 august, ora 21. Acest film este inspirat din fapte adevarate si spune povestea lui Jordan Belford (Leonardo DiCaprio), care este de profesie agent de bursa. Jordan si un amic de-al sau au o firma de brokeraj pe Wall Street. Firma condusa de Jordan are o crestere rapida de la o firma cu 20 de angajati ajunge la 250 de angajati.

Lupul de pe Wall Street / Dincolo de limite – Warner TV

Atat statutul firmei cat si statutul lui Jordan cresc rapid iar Jordan si amicul sau vor duce o viata de lux. Jordan va avea supranumele de Lupul de pe Wall Street. Datorita averii sale colosale, Jordan ajunge in revista Forbes. Belford are o schema de a-si ascunde averea intr-o banca europeana implicand FBI-ul in schemele sale comerciale.
Lupul de pe Wall Street a primit 5 nominalizari la Oscar. Are durata de 3 ore iar pe IMDb a primit nota 8,2.

Limitless / Dincolo de limite (2011) – miercuri, 16 mai, ora 21. Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor fara inspiratie si fara niciun viitor. Prietena sa il paraseste dar intr-o zi un prieten ii da acestuia o pastila experimentala numita NZT. Aceasta pastila ajuta orice om obisnuit sa isi foloseasca creierul la o capacitate de 100%.

Din momentul in care Eddie ia aceasta pastila, viata sa se schimba complet. Dar o data cu schimbarea sa, Eddie ajunge intr-o lume financiara plina de pericole.
Dincolo de limite are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.