Ma numesc Zuleyha – sezonul 3 Kanal D
Postul de televiziune Kanal D continua sa le ofere telespectatorilor sai surprize la inceput de an. Kanal D a anuntat ca din 2 februarie va difuza sezonul 3 al serialului turcesc Bir Zamanlar Cukurova / Ma numesc Zuleyha.

Serialul turcesc Ma numesc Zuleyha se va difuza din 2 februarie, 3 zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 20. In zilele de luni si marti de la ora 20 va fi difuzat serialul Fiica Ambasadorului.

Actiunea serialului Ma numesc Zuleyha se petrece in anii ’70 in Istanbul si Adana. In sezonul 3 continua iubirea dintre Yilmaz Akkaya (Ugur Gunes) si Zuleyha (Hilal Altinbilek). Iubirea dintre cei doi tineri depaseste limitele societatii in care traiesc.

In sezonul 3, cei doi indragostiti sunt pusi in situatii dificile: Zuleyha se afla in inchisoare pentru ca a incercat sa isi omoare sotul, Demir Yaman (Murat Unalmis), iar Yilmaz ii va purta de grija lui Zuleyha in continuare asa cum poate, pentru ca ea sa poata trece cat mai usor peste aceasta perioada dificila.

Sotia lui Yilmaz, Mujgan (Melyke Yalova), nu renunta la obsesia ei pentru Zuleyha. Mujgan este convinsa ca intre sotul ei si Zuleyha inca exista sentimente nestinse si de aceea se hotaraste sa scape definitiv de Zuleyha.  Mujgan nu se multumeste cu faptul ca ea a denuntat-o pe Zuleyha la politie.

Hunkar (Vahide Percin), mama lui Demir, reuseste sa o elibereze pe Zuleyha din inchisoare pentru ca Hunkar isi covinge fiul sa isi ierte sotia pentru faptele sale. Insa, eliberarea Zuleyhei din inchisoare ii poate aduce acesteia moartea.

Ma numesc Zuleyha – sezonul 3 Kanal D

Ultimul episod din sezonul 2 al serialului Ma numesc Zuleyha a fost difuzat de Kanal D Romania in vara anului 2020. Sezonul 3 are 39 de episoade iar fiecare episod are durata de 2 ore fara reclame.

La momentul publicarii acestui articol, in Turcia se difuzeaza noi episoade din sezonul cu numarul 4, incepand cu data de 20 ianuarie 2022. In Turcia, serialul Ma numesc Zuleyha s-a lansat in 2018. Pe IMDb a obtinut nota 5,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII