Program Craciun National TV si Favorit TV
Pentru ca se aproprie sarbatoarea Craciunului, posturile TV s-au pregatit cu programe speciale care mai de care mai atractive pentru telespectatori. In acest material va prezentam cateva recomandari din programul special difuzat de posturile National TV si Favorit TV in zilele de Craciun.

Favorit TV
Postul de muzica populara a pregatit cateva emisiuni speciale dupa cum urmeaza:

  • Craciun in Moldoveneasca – 24 decembrie, ora 09:30, aceasta emisiune va continua si pe 25 decembrie de la ora 15:30
  • Dincolo de Cantec – 24 decembrie, ora 14:15; emisiunea Dincolo de cantec este o emisiune de podcast unde este invitata celebra inerpreta de muzica populara Irina Loghin.
  • La ora 21, pe 24 decembrie va fi difuzat un interviu cu Viorica Flintasu.
  • Craciun de Poveste este o emisiune ce va fi difuzata de Favorit TV pe 25 decembrie de la ora 13:30 si pe 26 decembrie de la ora 12.

National TV
A mission for Christmas / Un inger de Craciun (2015) – joi, 23 decembrie, de la ora 21. Sarah Fitzpatrick (Lidsey Gort) sufera un accident si moare. Ea se trezeste la portile raiului unde afla ca numele ei nu este pe lista, nici in rai si nici in iad. Sarah primeste o sansa de intoarcere pe Pamant insa va trebui sa ajute un suflet aflat la nevoie. Ea se intoarce pe Pamant sub forma unui inger si are termen 12 zile inainte de Craciun sa ajute acel suflet.

Filmarile au fost efectuate in SUA, are o durata de o ora si 28 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Program Craciun National TV si Favorit TV

White Fang / Colt Alb (2018) – 24 decembrie, ora 21. Acest film este facut dupa romanul lui Jack London si prezinta aventurile unui caine lup, Colt Alb, care este loial de-a lungul vietii sale celor trei stapani.
Filmul Colt Alb are o durata de o ora si 25 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Call of the Wild / Chemarea Strabunilor – 25 decembrie, ora 11:45. Ryann Hale (Ariel Gade) este trimisa de parintii sai sa locuiasca o perioada cu bunicul in Montana pentru ca ei sunt nevoiti sa plece din tara. In Montana, la bunicul sau Ryan, ea are grija de un lup ranit. Dupa ce ii vindeca ranile, cu ajutorul unui localnic, Ryann antreneaza lupul sa fie seful unor caini de sanie cu care fata doreste sa participe la o cursa. Lupul este revendicat de un localnic cu intentii rele si astfel fetita trece prin diferite aventuri, fiind ajutata de un om misterios al muntilor.

Filmul Chemarea Strabunilor a fost filmat in Montana, SUA, are o durata de o ora si 28 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5,3.

De la ora 13:30, pe 25 decembrie avem un Program Special cu Vasile Muraru si Valentina Fatu.

Paddington (2014) – 25 decembrie, de la ora 20. Acest film prezinta aventuriile unui urs la Londra care se rataceste in cautarea unei familii care sa aibe grija de el. Paddington intalneste familia Brown care va avea grija de el si ii va arata cum este viata la Londra.

Filmul Paddington are o durata de o ora si 35 minute iar filmarile au avut loc in Costa Rica. Pe IMDb a obtinut nota 7,3.

3 Holiday Tails / 3 Codite de Craciun (2011) – 25 decembrie, de la ora 22:15. Un barbat se intoarce in Florida unde se revede cu fosta iubire insa barbatul este logodit cu o alta femeie. Conflictul dintre fosta iubita si logodnica este aplanat de 3 catelusi simpatici.
Filmul 3 codite de Craciun este filmat in California, are o durata de o ora si 28 minue iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Jim Button and Luke the engine driver / Jim Button si mecanicul de locomotiva (2018) – 26 decembrie, de la ora 09:15. Jim Knopf (Solomon Gordon) si Luke (Henning Baum) trebuie sa o elibereze pe printesa Li Si (Leighanne Esperanzate) care a fost rapita de un tip malefic. Productia a fost filmata in Berlin si are o durata de o ora si 50 minute, pe IMDb a luat nota 6,3.

Star Show – 26 decembrie, de la ora 13:30. Aceasta este o emisiune de divertisment prezentata de Diana Matei si Adrian Enache.

Program Craciun National TV si Favorit TV

Hachi: A Dog’s Tale / Hachiko: Povestea unui caine (2009) – 26 decembrie, ora 20. Profesorul Parker Wilson (Richard Gere) intalneste pe strada un caine pe nume Hachiko pe care il ia la el acasa si il ingrijeste. In fiecare zi, Hachiko il insotea pe stapanul sau pana la gara unde profesorul pleca cu trenul la munca. Intr-o zi, profesorul moare subit iar cainele Hachiko, timp de 9 ani, viziteaza zi de zi la gara si isi astepta stapanul.

Filmul este realizat dupa productia japoneza numita Hachikô monogatari (1987). Hachiko: Povestea unui caine are o durata de o ora si 33 minute, filmarile au avut loc in Islanda si SUA iar pe IMDb a luat nota 8,1.

Christmas Break-In / Un Craciun rock’n’roll (2018) – 26 decembrie, ora 22:15. Izzy Rush (Cameron Seely) este o fetita de 9 ani. In ultima zi de scoala, inainte de vacanta de Craciun, parintii lui Izzy uita sa vina sa o ia de la scoala. Asteptand in zadar sa ajunga parintii ei, Izzy asista la rapirea portarului scolii, care este rapit intr-o masina de inghetata de 2 barbati. Izzy trebuie sa salveze situatia, ea este singura speranta a portarului.

Filmarile au avut loc in Minnesota, SUA, durata este de o ora si 27 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,4.

Pe 27 decembrie, National TV a programat 2 filme de exceptie: 3 bears Christmas si Tristan & Isolde.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.