355 / MEG: Confruntare in adancuri – filme Pro TV
In acest material vom detalia filmele de actiune ce vor fi difuzate pe Pro TV in luna octombrie. Aceste filme vor fi difuzate in zilele de duminica ale lunii octombrie, de la ora 20:00.

Rampage / Scapati de sub control (2018) – 9 octombrie, ora 20:00. Davis Okoye (Dwayne Johnson) are un animal de companie mai putin obisnuit. El creste o gorila foarte inteligenta pe nume George. Din cauza unui experiment genetic esuat, George, alaturi de alte animale salbatice care erau pasnice, se transforma in bestii si distrug tot ce le iese in cale.

David se aliaza cu un inginer genetic pentru a gasi un remediu ca acele animale sa revina la normal. Filmul Scapati de sub control are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a primit nota 6,1.

Aquaman (2018) – 16 octombrie, ora 20:00. Arthur Curry (Jason Momoa) duce o viata dubla el, este super erou pe Pamant dar si rege in adancuri in Atlantida. In adancuri i se spune Aquaman. Fratele sau vitreg, regele Orm (Patrick Wilson), doreste sa uneasca cele 7 regate aflate sub apa si sa porneasca un razboi asupra lumii de la suprafata. Aquaman va trebui sa preia conducerea regatului Atlantida si sa il impiedice pe Orm sa distruga oamenii de la suprafata. Filmul Aquaman are durata de doua ore si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

355 / MEG: Confruntare in adancuri – filme Pro TV

355 (2022) – 23 octombrie, ora 20:00. O organizatie terorista pune mana pe o arma periculoasa. Cativa spioni internationali vor face echipa si vor incerca sa recupereze acea arma de la organizatia respectiva. Echipa de spioni este formata din un agent CIA pe nume Mace Brown (Jessica Chastain), un agent german Marie Schmidt (Diane Kruger), aliata MI6 un specialist in tehnologie de varf Khadijah Adiyeme (Lupita Nyong’O) si pshiologul columbian Graciera Rivera (Penelope Cruz).
Filmul 355 are durata de doua ore si 2 minute, pe IMDb a primit nota 5,5.

The Meg / MEG: Confruntare in adancuri (2018) – 30 octombrie, ora 20:00. O echipa de cercetatori se afla intr-un submarin in Oceanul Pacific. In timp ce lucreaza, submarinul este atacat de un rechin imens poreclit Megalodon. Doi scafandri profesionisti sunt trimisi sa ii scoata pe cercetatori din submarinul avariat.
Filmul MEG: Confruntrare in adancuri are durata de o ora si 53 de minute, pe IMDb a primit nota 5,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.