Marele spectacol de Craciun / Craciun cu familia mea – filme DIVA.

In saptamana 12-17 decembrie, postul de televiziune Diva pregateste o serie de filme romantice de Craciun pentru a incanta publicul. Iata o prezentare detaliata a acestora:

„A Holiday Spectacular” (Marele Spectacol de Craciun) – 12 decembrie, ora 20

In 1958, povestea se axeaza pe Maggie (Gina Claire), o pasionata de dans care, in apropierea Craciunului, isi doreste sa danseze pe o scena din New York. Hotarata sa-si indeplineasca visul, Maggie ia o decizie surprinzatoare, parasind familia si logodnicul. Filmul are o durata de o ora si 24 de minute, obtinand nota 7,3 pe IMDb.

„My Southern Family Christmas” (Craciun cu Familia Mea) – 15 decembrie, ora 20

Campbell Wallace (Jaicy Elliott), o jurnalista profesionista, descopera in apropierea Craciunului ca trebuie sa ia un interviu actorului Everett Bergeron (Bruce Campbell), ales sa interpreteze rolul lui Mos Craciun in targul local. Surpriza este ca acesta este tatal biologic al lui Campbell, iar acum ea se confrunta cu dilema de a-i dezvalui sau nu adevarul. Filmul are o durata de o ora si 24 de minute, cu o nota IMDb de 7,1.

„Haul out the Holly” (Craciunul lui Holly) – 17 decembrie, ora 16

Emily (Lacey Chabert) decide sa vina acasa pentru sarbatori fara sa anunte parintii. La sosire, descopera ca acestia au ales sa petreaca Craciunul in alta locatie. Ramasa singura, Emily hotaraste sa decoreze casa singura pentru a trece timpul. Filmul „Craciunul lui Holly” are o durata de o ora si 24 de minute, obtinand o nota IMDb de 6,1.

Despre Postul de Televiziune Diva

Postul de televiziune Diva, parte a companiei NBC Universal, ofera o licenta tematica pentru filme si seriale. Prezent in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu IPTV si DTH din tara, cum ar fi Digi, Focus Sat, Orange Romania, Orange Communication, INES si NextGen, Diva aduce magia divertismentului in casele telespectatorilor. Compania NBC Universal mai detine in Romania canalul de televiziune E! Entertainment.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.