Masini vechi restaurate – serie History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe History Channel in luna iulie.

Masini vechi restaurate – din 2 iulie, de la ora 18:05. Acest serial documentar ne prezinta modul in care trei ateliere de restaurari auto din SUA cauta bijuterii auto uitate. Aceste masini sunt cumparate de catre cele trei ateliere dupa care sunt refacute, functionale si revandute sau pastrate si folosite de catre angajatii atelierelor.

In fiecare episod al serialului documentar Masini vechi restaurate vom vedea cum sunt reconditionate cate doua masini care la inceput aratau intr-o stare dezagreabila, dupa ce ajung pe mana specialistilor aceste masini arata ca doua bijuterii pe patru roti.

Seria documentara Masini vechi restaurate are 1 sezon format din 20 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Inexplicabil cu William Shatner – sezonul 3C – 11 iulie, ora 21. Acest serial documentar este facut de producatorii altor documentare interesante ce au fost difuzate recent de History Channel, este vorba de compania Prometheus Entertainment, cei care au produs serialele documentare Extraterestri Antici si Blestemul Insulei OAK.

Masini vechi restaurate – serie History Channel

In aceasta serie, actorul William Shatner impreuna cu cativa specialisti in istorie si stiinta vor incerca sa ne explice cateva mistere ciudate si fascinante ce s-au petrecut de-a lungul timpului in istoria omenirii. In sezonul 3C, actorul si specialistii vor incerca sa ne raspunda la urmatoarele mistere sau intrebari: Cine a fost Jack Spintecatorul?, Ce se afla dincolo de granitele Caii Lactee?, Exista galaxii asemanatoare cu a noastra?. Sezonul 3C are 9 episoade, fiecare episod avand durata medie de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne – sezonul 4B – din 19 iulie, ora 21. In acest sezon, actorul Laurence Fishburne si specialistii sai vor incerca sa ne raspunda la urmatoarele intrebari: Bigfoot exista cu adevarat?, Se va gasi vreodata legendarul El Dorado?, Unde se afla mormantul Cleopatrei?, Unde si-au dus nazistii prada furata?. Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari, urmariti sezonul 4B.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.