Focus Sat TV difuzeaza campionatul francez de rugby Top 14

Postul de televiziune Focus Sat TV anunta ca din 19 august va transmite prima competitie sportiva. Focus Sat TV va transmite campionatul francez de rugby Top 14. Asa cum ii spune si numele, campionatul este alcatuit din 14 echipe. Opt echipe din campionatul francez de rugby Top 14 participa la Cupa Campionilor Europeni de Rugby.

Cele 14 cubluri sunt: Aviron Bayonais, Union Bordeaux, Castres Olympique, ASM Clermount, Stade Rochelais, LOU Rugby, Montpellier Hereault, Oyonax Rugby, Stade Francis, Section Paloise, USA Perpignan, Racing 92, RC Toulon si Stade Toulousain.

Campionatul francez de rugby are 26 de etape, Top 14 a fost infiintat in 1982 si este printre cele mai puternice campionate de rugby din lume. De-a lungul timpului, in campionatul francez de rugby au evoluat si jucatori romani, printre care ii vom enumera pe: Silviu Florea, Mihaita Lazar, Ion Paulica sau Valentin Ursache.

Toate meciurile pe care Focus Sat TV le va difuza vor avea comentariu in limba romana. Transmisiunile au inceput din 19 august, de la ora 15. Campionatul francez de rugby revine pe piata TV din Romania dupa o absenta de 11 ani. Top 14 a fost difuzat de Dolce Sport (2010), Digi Sport (2012) si TV5 Europe.

Campionatul francez de rugby este achizitionat exclusiv de Focus Sat TV prin intermediul celor de la Canal+, Romania este singura tara, cu exceptia Frantei, unde se vede Top 14. In Franta, Top 14 se vede pe canalele de sport ale grupului Canal+. Focus Sat TV este inclus in pachetele TV ale operatorului DTH Focus Sat. Focus Sat TV se poate vedea si prin intermediul aplicatiei Focus Sat Live.

Focus Sat TV difuzeaza campionatul francez de rugby Top 14

Focus Sat TV difuzeaza filme si seriale europene, frantuzesti si romanesti. Achizitia campionatului francez de rugby vine la 8 luni dupa ce Focus Sat a eliminat canalele sportive Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 si Prima Sport 4. Reamintim ca in 2020, Focus Sat a eliminat si posturile companiei Discovery Network. Se poate spune ca Focus Sat nu mai are in grila niciun canal de sport care sa ofere in grila Premier League, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1 de fotbal din Romania. Posibil ca pe viitor Focus Sat sa ofere si alte competitii sportive daca Top 14 va avea audiente.

Focus Sat anunta ca in perioada 15 august – 15 septembrie, abonatii Focus Sat care au achizitionat pachetul de baza Acces pot viziona si canalele Viasat Explorer si Viasat History. Cele doua posturi sunt incluse in pachetul superior Acces Plus.

Pe parcursul lunii august, poti urmari pe canalele Viasat Explorer si Viasat History unele dintre cele mai interesante seriale documentare, precum: Bettany Hughes: Comori – sezonul 2 (Viasat History, in fiecare seara de vineri, de la ora 22:05) si Club Explore Gold (Viasat Explorer, de luni pana vineri).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.