Masinile de vis ale lui Downey / Farse elaborate – sezoane noi Discovery Channel

In acest material vom detalia ce puteti vedea pe posturile companiei Warner Bros. Discovery in luna noiembrie.

Discovery Channel

Masinile de vis ale lui Downey – sezon nou in fiecare seara de miercuri, de la ora 21. Robert Downey Jr. adora sa restaureze masini clasice. Robert lupta impotriva schimbarilor  climatice si transforma masinile de epoca in masini rapide, puternice si eficente pastrandu-le sufletul intact.

Farse elaborate – din 19 noiembrie, de la ora 21. Mark Robert, Allen, Estefannie si Thea isi folosesc ingeniozitatea, stiinta si expertiza in inginerie pentru a se razbuna pe raufacatorii societatii.

Bogatii ascunse in magazii – sezon nou din 23 noiembrie, de la ora 21. Motociclistul Henry Colen si inginerul Sam revin cu un nou sezon in care vor porni in cautarea uimitoarelor vehicule de epoca abandonate in magaziile din Marea Britanie. In acest sezon, Henry si Sam vor repara motociclete, masini, tractoare, iahturi pe care le vor vinde si vor scoate profituri bune.

TLC 

Kim versus Kanye: Divortul – din 12 noiembrie. In acest documentar vom asculta povestea divortului de miliarde de dolari dintre Kim si Kanye West spusa de avocatii celor doi si de prieteni.

90 de zile pana la nunta – sezonul 10 din 25 noiembrie, de la ora 20. Cu o viza speciala de 90 de zile, logodnicii din strainatate vor veni in Statele Unite ale Americii pentru a-si cunoaste partenerii. Cuplurile au termen 90 de zile in care vor locui impreuna si vor decide daca vor face pasul urmator spre nunta sau vor decide sa se desparta.

HGTV 

Lux cu buget redus – din 15 noiembrie, de la ora 23. Michel Smith Boyd foloseste trucuri bugetare inteligente pentru a crea case interioare de lux fara costuri mari. Designerul  si echipa sa aduce luxul la indemana oricui.

Renovari personalizate – din 30 noiembrie, de la ora 23. Sotii Ben si Chris Dozier, ambii designeri, transforma casele obisnuite din Colorado in spatii unice.

Masinile de vis ale lui Downey / Farse elaborate – sezoane noi Discovery Channel

Cartoon Network

In noiembrie la Cartoon Network revin serialele Ninjago si Dumbrava magica, din 6 noiembrie, de la ora 16:20, de luni pana vineri.

Cartoonito

Eroii din BatRoti revin cu un nou sezon zilnic de la ora 17:30.

Cinemax

Acestea sunt premierele lunii noiembrie la Cinemax:

  • Sick of MySelf / Mi-e sila de mine! – 5 noiembrie, de la ora 21
  • BlackkKlansman – 19 noiembrie, de la ora 21
Cinemax 2

Cinemax 2 va difuza in noiembrie filme cu Marlon Brando:

  • The Wild One / Salbaticul – 6 noiembrie, de la ora 21:30
  • On the Waterfront / Pe chei – 13 noiembrie, ora 21:30
  • The Chase / Urmarirea – 20 noiembrie, ora 21:30
  • In Cold Blood / Cu sange rece – 27 noiembrie, de la ora 21:30
HBO

Filmele lunii noiembrie la HBO sunt:

  • The Tomorrow War / Razboiul de maine – 26 noiembrie, ora 20
  • 65 – 26 noiembrie, ora 22:20
Warner TV

Warner TV sarbatoreste zilele de nastere ale lui Leonardo DiCaprio (11 noiembrie) si a regizorului Martin Scorsese (17 noiembrie).

Eurosport 1 si Eurosport 2

In noiembrie, Eurosport 1 va transmite competitii sportive de iarna iar Eurosport 2 va transmite turnee de tenis ATP.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.