AMC HD, Discovery HD, Medika TV si NCN vor intra in grila UPC

Programele AMC HD, Discovery HD si Medika TV vor intra in grila UPC la sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie, conform informatiilor primite de la mai multi utilizatori.

AMC HD va intra in grila UPC in data de 30 octombrie 2018 si va fi disponibil abonatilor de televiziune digitala UPC. Acest program deja este disponibil in grila UPC insa in prezent doar in calitate SD. Discovery HD va intra in grila de canale UPC in data de 01 noiembrie 2018, iar reprezentantii Medika TV au anuntat ca au incheiat un contract cu UPC pentru retransmisia continutului tv, insa pentru Medika TV momentan nu avem o data exacta cand va intra in grila. In momentul in care vom avea mai multe informatii despre introducerea Medika TV in grila UPC, vom actualiza articolul acesta.

Din cele doua teste facute de cei de la UPC, unul ar fi pentru cele 3 programe mentionate mai sus (AMC HD, Discovery HD si Medika TV) iar cel de-al doilea test este posibil sa fie pentru noul program lansat de catre cei de la FilmBox, numit Timeless Drama Channel (TDC) un program care va difuza filme si seriale de drama turcesti. Reprezentantii postului Timeless Drama Channel au anuntat ca vor emite in format HD.

UPC, la scurt timp dupa ce si-a anuntat abonatii despre marirea abonamentului, vine cu noutati in materie de programe tv, incercand sa evite rezilierea contractului de catre abonatii nemultumiti.

Ramane de vazut daca se vor respecta datele introducerii programelor AMC HD si Discovery HD si care va fi data exacta a introducerii in grila UPC a programului Medika TV, un program cu continut medical asteptat de multi abonati. Medika TV deja a intrat in grila Telekom, va intra si in grila Akta insa momentan nu exista informatii concrete despre introducerea acestuia in grila RCS – RDS, probabil acestia din urma inca nu au negociat cu succes introducerea programului in grila lor.

Aceeasi situatie este si cu programul NCN, reprezentantii acestuia au anuntat ca au semnat un contract cu UPC si urmeaza sa intre in grila.

De asemenea, vom vedea exact cand (si daca) va intra in perioada urmatoare canalul Timeless Drama Channel (TDC) in grila de programe UPC. Mai multe informatii despre grila actualizata de programe UPC gasiti pe articolul dedicat.

Tot pe data de 01 noiembrie va intra in grila de posturi tv UPC si programul TV Paprika HU.

Pozitiile in grila UPC vor fi cel mai probabil dupa cum urmeaza:

  • 302 Discovery HD;
  • 117 AMC HD;
  • 763 TV Paprika HU;

Reamintim ca fiecare modificare disponibila despre aceste programe le vom actualiza in acest articol sau in articolul dedicat grilei de programe UPC.

Multumim colegului Bebe pentru informatii si lui Ionel Vacaru pentru informatia despre AMC HD.

Update 30.10.2018: Astazi au intrat in grila UPC programele TV Paprika HU, Medika TV, NCN, AMC HD si Discovery HD; Multumim lui Ion pentru informatii;

Pozitiile programelor sunt: Discovery HD – 187; AMC HD – 117, NCN – 409, Medika TV – 318; TV Paprika HU – 763; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

    • Ti-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incecam sa pastram discutiile la subiect (introducerea in grila UPC a posturilor AMC HD, Discovery HD, Medika TV si NCN).