MasterChef – data lansare pe Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca din 12 ianuarie 2022 ora 20:30 va difuza un nou sezon al emisiunii MasterChef. Dupa cum se stie, emisiunea MasterChef este una culinara cu un juriu format din 3 chefi: chef Joseph Hadad, chef FOA si chef Radu Dumitrescu. Ei vor acorda sortul concurentului care se prezinta cu cel mai interesant preparat, care are aspect in farfurie si este si gustos.

Chef Hadad spune ca acest sezon al emisiunii MasterChef va fi un sezon creativ si plin de provocari. Vor aparea concurenti indrazneti, ambitiosi, energici si cu farfurii interesante. In cadrul emisiunii vor fi prezenti si invitati speciali.

Chef FOA a declarat ca va fi un sezon surprinzator cu o chimie intre jurati, concurenti care l-au impresionat cu modul in care s-au prezentat. De asemenea, chef-ul a mentionat ca vom vedea povesti din farfurie, din bucatarie si povesti de viata ce ne vor tine in fata televizorului cu sufletul la gura.

Chef Radu Dumitrescu a declarat ca va fi un sezon plin cu de toate si ca vom vedea concurenti pasionati de bucatarie, care vor trece prin diferite stari si vor evolua sub presiunea concursului. Vor veni concurenti cu retete si farfurii demne de MasterChef.

Ultimul sezon al emisiunii MasterChef a fost difuzat de Pro TV in 2019.
Concurentii care vor primi sortul din partea juratilor vor merge mai departe in competitie. Va vom prezenta cateva date despre juratii emisiuni MasterChef.

Chef Joseph Hadad s-a nascut in 1959 in Ierusalim si a facut scoala de bucatari din Haifa. Chef Hadad a gatit pentru Bill Clinton, Robert de Niro, Madonna si altii. In Romania a venit in 1997, unde detine 2 restaurante in Bucuresti.

MasterChef – data lansare pe Pro TV

Numele real al chef-ului FOA este Florin Scripca, are 38 de ani,  a studiat in Franta, Anglia si Italia si a lucrat pentru Jamie Oliver. Chef FOA detine mai multe restaurante.

Chef Radu Dumitrescu are 48 de ani, pana sa isi descopere pasiunea pentru gatit a avut mai multe meserii printre care director de banca insa a lucrat si in radio. Primul loc de munca in domeniul gastronomiei l-a avut in 2011 in Spania. Radu Dumitrescu a lucrat si intr-un restaurant cu specific vegetarian. Nu a terminat nicio facultate cu toate ca a inceput 2 facultati, ASE si Jurnalism.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.