MasterChef: Restul e placere / Mancare pe care / Acasa – Pro 2
Pe 4 aprilie se vor relansa posturile Pro 2 / Acasa, Pro Gold / Acasa Gold si Pro X / Pro Arena. Odata cu aceasta rebranduire, aceste canale vor avea si continut, nou atat autohton cat si international. In acest material vom detalia primele doua emisiuni autohtone ale noului post Acasa.

Prima emisiune despre care vom oferi detalii se numeste MasterChef: Restul e placere! Aceasta emisiune va fi difuzata sambata, de la ora 20, si va fi prezentata de cei trei chefi care prezinta si emisiunea MasterChef de pe Pro TV: chef FOA, Joseph Hadad si Radu Dumitrescu.

In fiecare editie, cei 3 chefi le vor arata telespectatorilor ce retete sa prepare cu ingredientele ramase din emisiunea MasterChef. Acestea sunt ingrediente ce se gasesc in frigiderul fiecarui telespectator. Cei trei bucatari vor fi ajutati de cate o vedeta.

Scopul acestei emisiuni este acela de a-i invata pe telespectatori sa fie mai precauti cu preparatele cumparate din magazin si sa nu mai arunce la gunoi atat de multe ingrediente  si mancaruri. Conform unui studiu, romanii arunca la gunoi anual peste 1,3 milioane de tone de alimente.

In fiecare editie, cei 3 bucatari vor prepara cate un fel de mancare iar invitatul editiei va gusta cele 3 preparate, mentionand care preparat i-a placut cel mai mult.

MasterChef: Restul e placere / Mancare pe care / Acasa – Pro 2

Mancare pe care este a doua emisiune noua ce va intra in grila postului Acasa, din 4 aprilie. Emisiunea Mancare pe care va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 20. Acesta este un format international care a fost distribuit in 46 de tari.

Acesta este modul de desfasurare al emisiunii: 5 bucatari amatori vor prepara cate 3 feluri de mancare pentru cina, la ei acasa. In fiecare seara, un bucatar amator ii va avea ca invitati pe cei patru rivali ai sai la cina. Dupa ce bucatarii invitati gusta mancarurile, ei vor acorda note gazdei. Bucatarul care va obtine cea mai mare medie din notele date de rivali, va castiga premiul editiei.

Inca nu stim cine sunt cei 5 bucatari amatori care vor participa in prima saptamana in emisiunea Mancare pe care.

In curand, postul Acasa va difuza atat telenovele, seriale internationale de succes dar si seriale romanesti cu actori indragiti de telespectatorii romani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.