Clubul cumparatorilor din Dallas / Luptatorul – filme Warner TV
Warrner TV va difuza in zilele de sambata si duminica filme emblematice ce au castigat numeroase premii de-a lungul timpului. In acest material vom detalia aceste filme.

An american in Paris / Un american la Paris (1951) – 11 martie, de la ora 08:10. Filmul Un american la Paris spune povestea lui Jerry Mulligan (Gene Kelly) care soseste la Paris pentru a incerca sa devina cunoscut prin arta, pictura.

La inceput, nimeni nu ii apreciaza lucrarile sale pana intr-o zi cand intalneste o femeie bogata pe nume Milo Roberts (Nina Foch) care se indragosteste de tanarul pictor si il ajuta sa isi expuna lucrarile.

Intr-o zi, Jerry o intalneste pe Lise Bouvier (Leslie Caron) de care pictorul se indragosteste. Insa el nu poate sa fie alaturi de fiinta iubita pentru ca Lise este logodita cu alt barbat. Va putea Jerry sa o convinga pe Lise ca dragostea lui pentru ea este nemuritoare?
Filmul Un american la Paris are durata de o ora si 54 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2. Filmul a luat de-a lungul timpului 6 trofee.

The Wizard of Oz / Vrajitorul din Oz (1939) – 11 martie, de la ora 10: 25. Vrajitorul din Oz este un film ce va captiva intreaga familie. Dorothy (Judy Garland) este o fetita care pleaca de acasa pentru a-si caute catelul Toto. In momentul in care fetita pleaca de acasa, porneste o furtuna ce o duce pe Dorothy in lumea vrajitorului din Oz.

Speriata si fara cainele sau, pleaca spre castelul vrajitorului pentru a-l ruga sa o duca la ea acasa si sa o ajute sa isi gaseasca cainele. Pe drum, fetita se intalneste cu o sperietoare de ciori, un leu fricos si un om de tinichea. Cei 4 prieteni se duc catre vrajitor sa il roage sa le indeplineasca cate o dorinta. Sperietoarea ar dori creier, leul mai mult curaj iar omul de tinicheia o inima.

Vrajitorul din Oz a castigat doua premii Oscar. Are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,1.

The King’s Speech / Discursul regelui (2010) – 11 martie, de la ora 15:55. Filmul este facut dupa o poveste adevarata si spune povestea de prietenie dintre regele George al VI-lea (Colin Firth) si doctorul Lionel Logue (Geoffrey Rush).

Regele George al VI-lea avea probleme de vorbire iar doctorul Logue il ajuta sa depaseasca aceste probleme. Filmul are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8. A castigat 4 premii Oscar.

Midnight in Paris / Miezul noptii in Paris (2011) – 11 martie, ora 18:10. Gil (Owen Wilson) este un scriitor care iubeste orasul luminilor. El este logodit cu Inez (Rachel McAdams). Cei doi decid sa faca o calatorie de afaceri in Paris alaturi de parintii lui Inez. Aceasta calatorie le va schimba viata complet celor doi indragostiti.
Miezul noptii in Paris are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7. Filmul a castigat 1 premiu Oscar.

Clubul cumparatorilor din Dallas / Luptatorul – filme Warner TV

The Fighter / Luptatorul (2010) – 11 martie, de la la ora 20. Filmul este facut dupa o poveste adevarata. Micky Ward (Mark Wahlberg) este un boxer amator care castiga cateva meciuri de box. Intr-o zi, Micky este facut KO de un adversar bine facut, fiind suparat decide sa se lase de box.

Dupa trei ani in care a fost sustinut de iubita sa Charlene (Amy Adams) si antrenat de fratele sau vitreg Dickie (Christian Bale), Micky devine Campion Mondial la categoria mijlocie. Filmul are durata de o ora si 56 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Dallas Buyers Club / Clubul cumparatorilor din Dallas (2013) – sambata, 11 martie, ora 22:30. Filmul este facut dupa o poveste adevarata. Ron (Matthew McConaughey) este de profesie electrician. In 1985, Ron afla ca are HIV. De cand afla acest lucru, Ron va duce o lupta cu sistemul medical si farmaciile pentru a obtine tratamentul necesar.

Clubul cumparatorilor din Dallas are durata de o ora si 57 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,9.

Goodfellas / Baieti buni (1990) – 11 martie, ora 00:40. Trei prieteni buni, Henry (Ray Liotta), Jimmy (Robert De Niro) si Tommy (Joe Pesci) participa la un jaf. Dupa acel jaf, doar Tommy si Jimmy stiu ce sa faca cu banii si astfel cei doi devin doi mafioti de temut.

Baieti buni are durata de doua ore si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,7. Este regizat de Martin Scorsese si a castigat un premiu Oscar.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.