Menajera / Frumosi si destepti – serii Netflix
Menajera (The Maid) este o noua mini-serie disponibila de ieri pe Netflix, in acest articol vom publica informatii despre aceasta noua productie dar si despre sitcom-ul Frumosi si destepti.

Menajera este o mini-serie din SUA inspirata din best seller-ul New York Times, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive al lui Stephanie Land. Menajera prezinta povestea unei mame singure care devine femeie de serviciu pentru a incerca sa-si duca traiul de pe o zi pe alta, intr-o poveste despre saracie si birocratie.
Prezentata din punctul de vedere al protagonistei, mini-seria Menajera va fi o explorare a saraciei din SUA.

Personajul principal este interpretat de Margaret Qualley (nominalizata la un premiu Primetime Emmy pentru performanta din Fosse/Verdon – 2019) iar in serial vom vedea alti actori precum Billy Burke (a jucat in seria de filme Saga Amurg), Andie MacDowell (Groundhog Day – 1993, Four Weddings and a Funeral – 1994), Nick Robinson (Jurassic World – 2015, Boardwalk Empire – 2010), Anika Noni Rose (Dreamgirls – 2006, Everything, Everything – 2017) sau Tracy Vilar (Dr. House – 2004, K-PAX – 2001).

Mini-seria Menajera are 10 episoade si este disponibila de ieri, integral, pe Netflix. Pe IMDb are deja 630 de recenzii, obtinand pana acum nota 8.3. Astazi, aceasta productie a fost pe locul 3 in Romania in top 10 seriale Netflix.

Menajera / Frumosi si destepti – serii Netflix

Frumosi si destepti (Pretty Smart) este un sitcom ce va fi disponibil pe Netflix din 8 octombrie 2021. O intelectuala auto-proclamata se muta cu sora ei si cu prietenii excentrici ai acesteia.

Din distributia serialului fac parte actorii Cinthya Carmona (Greenhouse Academy – 2017), Olivia Macklin (The Young Pope – 2016, Dead to Me – 2019), Emily Osment (a jucat in filmele Spy Kids), Michael Hsu Rosen (Looking – 2016), Gregg Sulkin (Pretty Little Liars – 2010) si altii.

Primul sezon al serialului de comedie Frumosi si destepti va avea 10 episoade iar durata fiecarui episod va fi de 30 de minute.

Oats Studios – disponibil de ieri pe Netflix

Oats Studios reprezinta o serie de scurtmetraje experimentale ale regizorului Neill Blomkamp (nominalizat la un premiu Oscar cu filmul District 9 – 2009). Primul sezon are 10 episoade care se pot viziona de ieri pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.