Gala umorului se muta la TVR 1
Una dintre cele mai urmarite emisiuni ale Televiziunii Romane revine vineri, 24 martie, cu un nou sezon, sezonul cu numarul 19. Emisiunea se numeste Gala umorului iar sezonul 19 incepe cu trei schimbari importante.

Gala umorului se muta de la TVR 2 la TVR 1 iar Ora de difuzare va fi 21 in loc de ora 20. Emisiunea va fi prezentata de Dragos Huluba si Mirela Zetea. Gala Umorului se intoarce in grila postului TVR 1 la aproape 7 ani distanta. Emisiunea a fost difuzata pentru prima data in 2014 la TVR 1.

De-a lungul timpului, Drago Huluba a schimbat cateva colege de platou, printre care Diana Cavallioti, Eda Marcus si Corina Danila. Mirela Zetea nu este o noutate pentru ca ea a mai filmat cateva scheciuri noi care au fost difuzate in cadrul emisiunii Gala umorului, noutatea ar fi doar postura ei de prezentatoare a emisiunii.

Asa cum ne-au obisnuit, producatorii emisiunii ii vor astepta pe telespectatori cu schite antologice facute de actori consacrati ai cinematografiei romanesti din epoca de aur, ca Amza Pelea, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Stela Popescu si altii, dar si schite comice mai noi interpretate de actori romani din generatia mai tanara, cum ar fi: Mirela Zetea, Dragos Huluba, Tania Popa, Marius Rizea, Adrian Ciobanu sau Silviu Debu.

Gala umorului se muta la TVR 1

Cei doi prezentatori nu sunt colegi doar in cadrul emisiunii ci si la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Scheciurile noi care au prins la public sunt cele cu Stan si Bran, interpretati de Dragos Huluba si Marius Rizea. In prima editie din sezonul 19 al emisiunii Gala umorului, Stan si Bran se duc la Oficiul Fortelor de Munca.

Pe Mirela Zetea o vom vedea in scheciul Istoria repovestita unde va juca alaturi de Mariu Rizea. Gala umorului va fi difuzata in fiecare seara de vineri, pe TVR 1, de la ora 21 si va dura o ora si 30 de minute.

TVR 1 detine o licenta generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.