Catch-up TV pe decodoarele Humax HD 4 – Catch-up TV este o functie ce permite memorarea si redarea programelor TV. Cu noul decodor, Humax HD 4, poti revedea toate transmisiunile favorite timp de 3 zile de la difuzarea reala a acestora.

Functia Catch-up TV de pe decodoarele Humax HD 4 este disponibila deocamdata doar pe anumite posturi tv. Acestea sunt: Digi 24 HD, Realitatea TV, Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4 si Kanal D. Aceasta lista de programe se va extinde permanent, conform celor de la RDS.

Pentru a beneficia de aceasta functie trebuie ca decodorul nostru Humax HD 4 sa fie conectat la internet. Din fericire, providerul de internet nu trebuie neaparat sa fie RDS RCS, chiar daca decodorul este furnizat de acestia.

Mod de utilizare:

  1. Catch-up – Pentru a accesa inregistrarile noastre, se apasa butonul GUIDE de pe telecomanda decodorului, doar pentru posturile ce au disponibila aceasta functie. Se pot revedea transmisiunile doar din ultimele 3 zile. Decodorul trebuie sa aiba conexiune la internet.
  2. Favorite – Functia favorite va ofera posibilitatea crearii unor liste de programe favorite. Se pot crea un numar nelimitat de liste favorite astfel ca, fiecare membru al familiei poate avea o lista favorita.
  3. Memento – Aceasta functie memoreaza transmisiunile ce doresti sa le vizionezi iar in cazul in care televizorul este comutat pe un alt canal, decodorul poate comuta automat pe emisiunea preferata ce urmeaza sa inceapa, cu un mesaj de avertizare in prealabil.
  4. Guide – Te iti va afisa o lista cu canalele si informatii detaliate despre programele ce ruleaza sau urmeaza sa ruleze in viitorul apropiat.
  5. Inregistrarea programata sau imediata a transmisiunilor prezente sau viitoare pe un mod de stocare extern (stick usb sau hdd portabil)
  6. Facturile vor fi disponibile la sectiunea contul meu Digi din meniul decodorului.
  7. Decodorul poate fi folosit si ca media player atunci cand ii este inserat o unitate cu fisiere media. Astfel, decodorul poate rula filme sau videoclipuri si se poate comporta exact ca un media player.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. […] in urma intr-un articol ca RDS RCS se pregateste sa ofere clientilor sai noua gama de decodoare TV, Humax HD 4. Acest tip de decodor nu ofera doar functia de arhiva TV ci si functia de pauza, inainte, inapoi, […]