Mi secreto / Secretul Meu – telenovela Acasa
Postul de televiziune Acasa va difuza de luni, 27 martie, o noua telenovela mexicana marca Televisa. Telenovela se numeste Mi secreto / Secretul Meu (2022).

Secretul meu va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 13. Telenovela va inlocui serialul Cununa de lacrimi – Povestea continua. Povestea telenovelei Secretul meu este o poveste clasica mexicana, doua prietene se indragostesc de acelasi barbat.

Valeria Bernal (Macarena Garcia) si Natalia (Isidora Vives) se cunosc din copilarie, cele doua fete s-au cunoscut la orfelinat. Anii au trecut insa cele doua fete au ramas prietene. Intr-o zi, ele sunt implicate intr-un accident auto, la volanul masinii se afla Valeria care scapa nevatamata in timp ce prietena sa Natalia intra in coma.

Valentina se panicheaza si pentru a nu intra in puscarie, schimba actele de identitate cu prietena sa. Ea se duce in Mexic in orasul natal al lui Natalia si se da drept ea, insa va descoperi imediat ca prietena ei are multi dusmani. Lucrurile se complica pentru Valeria in ziua in care Natalia apare in peisaj pentru a-si recupera identitatea. Pe langa faptul ca Natalia doreste sa isi recupereze identitatea, cele doua se vor indragosti de acelasi barbat, de tanarul Mateo Miranda (Diego Klein).

Mi secreto / Secretul Meu – telenovela Acasa

Distributia telenovelei Secretul Meu este una de exceptie. Actrita Macarena Garcia a mai jucat in serialele: Internatul, Jocurile timpului si in serialul Netflix, Control Z. Isidora Vives a jucat in Inima e a ta. Arturo Peniche (Ernesto) a jucat in seriale ca: Victoria, Maria Mercedes, Ingerasul, Intrusa si altele.

Secretul meu a fost difuzata in tara de origine anul trecut, ultimul episod fiind difuzat in februarie anul acesta, inregistrand un mare succes atat in randul telespectatorilor cat si in randul criticilor. Telenovela are un sezon format din 120 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora, fara reclame.

Acasa apartine companiei PRO TV SA, are licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra, cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange, iNES sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Ce se întâmpla cu serialul Secretul meu de pe, canalul Acasă TV. Aveți un obicei de grilă foarte bizar. Începeți un serial să transmiteți după un timp întrerupeți fără să anunțați cu mult înainte și introduceți alt serial. De ce nu lăsați să se termine un serial și apoi să introduceți pe altul!??? Chiar credeți că este interesant să faceți lucruri neterminate!???