Insula iubirii / Te iubesc de nu te vezi vor incepe in curand la Antena 1 si Antena Stars
Posturile de televiziune Antena 1 si Antena Stars vor difuza in curand doua emisiuni ce au avut audiente excelente cand au fost difuzate in trecut. Din 22 si 23 iunie, Antena 1 va difuza un nou sezon al emisiunii Insula iubirii. Emisiunea va fi difuzata in fiecare seara de joi si vineri, de la ora 20:30, din 22 iunie. Insula Iubirii va fi prezentata in continuare tot de Radu Valcan.

Emisiunea Insula Iubirii a fost filmata anul trecut in Thailanda. Cinci cupluri au decis sa isi testeze relatia de cuplu pe o insula necunoscuta. Cei 10 concurenti vor avea parte de tentatii si provocari la tot pasul. Cele cinci cupluri vor afla raspunsul la cele mai arzatoare intrebari legate de relatia de cuplu, cum ar fi: sunt sortiti sa fie impreuna? traiesc o adevarata poveste de dragoste sau iubirea lor este un foc de paie?

Sezonul 7 al emisiunii Insula iubirii le va aduce telespectatorilor si concurentilor surprize noi, reguli noi, ispite si multe provocari. Cele cinci cupluri vor avea parte de 21 de zile intense si pline de provocari. Sezonul 7 se va putea urmari integral si pe platforma Antena Play. Finala sezonului 6 s-a incheiat pe 27 iunie 2022.

Insula iubirii / Te iubesc de nu te vezi vor incepe in curand la Antena 1 si Antena Stars

Prezentatoarea emisiunii Mireasa: capriciile iubirii, Gabriela Cristea, a anuntat ca in curand va reveni la TV cu un nou format de emisiune matrimoniala ce se va numi Te iubesc de nu te vezi. Te iubesc de nu te vezi este asemanatoare cu fosta emisiune matrimoniala Te vreau langa mine, ce a fost prezentata tot de Gabriela Cristea.

In cadrul acestei emisiuni, o serie de oameni singuri spera sa isi gaseasca perechea. In cadrul fostei emisiuni matrimoniale Te vreau langa mine, Gabriela Cristea si sotul ei Tavi Clonda s-au cunoscut, ea fiind prezentatoare iar Tavi era solistul emisiunii. Tavi Clonda a compus melodia emisiunii Te vreau langa mine. Emisiunea a fost difuzata pe Kanal D Romania intre 2010-2018.

Conform anuntului publicat de Gabriela Cristea pe pagina sa Facebook, Te iubesc de nu te vezi ar urma sa intre in grila postului Antena Stars in aceasta vara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.