Mini seria Mizerabilii – pe Happy Channel
Mini seria Mizerabilii produsa de BBC in 2018 va fi difuzata in Romania de Happy Channel duminica, 4 octombrie la ora 20:00. Aceasta mini serie este cea mai noua varianta realizata dupa cartea cu acelasi nume a lui Victor Hugo.

Cartea a fost scrisa in 1862 si de atunci s-au facut multe filme: in 1958 cu actorul Jan Gabin, in 1998 cu actorul Liam Neeson, o versiune muzicala in 2012 cu actorul  Russell  Crowe. Mini seria Mizerabilii, ce va fi difuzata de Happy Channel, este regizata de Tom Shankland iar filmarile au avut loc in Franta si in Belgia.

In Mizerabilii au jucat actori ca: Lily Collins (Fantine), Dominic West (Jean Valjean), Olivia Colman (Rosalie Thenardier), Josh O’Connor (Marius Pontmercy), Erin Doherty (Fabienne). Ultimii 3 actori au jucat in serialul The Crown difuzat de Netflix.

Mini seria Mizerabilii – pe Happy Channel
Happy Channel este detinut de Ruxandra Ion in parteneriat cu trustul Intact Media (detinut de Dan Voiculescu) si este dedicat publicului feminin. In trecut, Intact Media a avut un post asemanator numir Euforia TV care a fost rebranduit in actualul Happy Channel.

Pe piata media mai este si postul asemanator Pro 2, post la care Ruxandra Ion a lucrat in trecut.
Sambata la ora 10:00 si ora 13:00 postul Happy Channel va redifuza serialele Minciuna (ora 10:00 cu Guy Ecker si Kate del Castillo). La mentira este o telenovela care are 100 de episoade iar Happy Channel va difuza 3 episoade in zilele de sambata si duminica de la ora 10:00.

Eroii din Statia 19 va fi redifuzat de Happy Channel sambata de la ora 13:00. Station 19 este realizat in 2018.

Sezonul 2 din Doom Patrol, din 6 octombrie pe HBO

Serialul Doom Patrol este un serial de actiune realizat in 2019. Doom Patrol este o echipa de super eroi iar fiecare membru al echipei a capatat super-puteri dupa ce au suferit cate un accident. Sezonul 2 va incepe pe HBO marti, 6 octombrie, la ora 18:00.

Primul sezon al serialului Doom Patrol este disponibil pe HBO Go si are 15 episoade. Al 2-lea sezon al serialului vine cu personaje noi cum ar fi: Dorothy Spinner (Abigail Shapiro, o fata cu un chip de maimuta) si Candlemaker (Lex Lang), un personaj negativ, ciudat si puternic, din benzile desenate. Sezonul 2 are 9 episoade.

Filmarile celui de-al 2-lea sezon au inceput la sfarsitul anului 2019 si au fost intrerupte de pandemie exact la final. Doom Patrol este disponibil integral (primele doua sezoane) pe HBO GO.

Pe HBO Go sunt disponibile 300 de seriale si 850 de filme. Un abonament pe HBO Go costa 3,99 euro pe luna insa daca achizitionam pachetul HBO sau Maxpack de la un operator de cablu (Digi, Vodafone, Telekom, etc) vom beneficea de HBO Go inclus in abonament.

Update 03.09.2021: Happy Channel difuzeaza din nou miniseria Mizerabilii, sambata si duminica de la ora 13:00;

Update 03.04.2022: Miniseria este difuzata din nou de Happy Channel in fiecare sambata si duminica, de la ora 22:00 si in reluare de la 02:45;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII