Eva pentru totdeauna: sezonul 2, anul acesta pe Netflix

Eva pentru totdeauna (titlu original in limba spaniola: La primera vez) este un serial Columbian de drama si romantic creat de Dago Garcia. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuti scenaristi columbieni, dar si producator de film, editor si comunicator social. Cele mai populare productii ale sale sunt Pedro el Escamoso (2001), Pecados capitales (2002), La saga (2004). Dago Garcia a scris scenario de filme, dar si piese de teatru.

Serialul Eva pentru totdeauna cuprinde 13 episoade cu durata de aproximativ 45 de minute. Titlurile acestor episoade ne amintesc de carti de literatura celebre, precum: Dama cu camelii (episodul 2), Portret al artistului la tinerete (episodul 3), Litera stacojie (episodul 5), Suferintele tanarului Werther (episodul 8), De veghe in lanul de secara (episodul 13) si altele.

Serialul columbian a obtinut nota 8 pe IMDb si are cota de popularitate 4264. Al doilea sezon al serialului a fost deja confirmat de Netflix si va fi difuzat, cel mai probabil, chiar anul acesta.

Personajul principal al serialului este Eva Samper, prima fata care frecventeaza o scoala exclusiva pentru baieti in Columbia anului 1976. Eva Samper este o pioniera a conceptului de scoli mixte in orasul Bogota din Columbia. Eva se imprieteneste mai ales cu Camillo Granados si prietenii lui ciudati.

Eva pentru totdeauna: sezonul 2, anul acesta pe Netflix

Adolescenta se dovedeste mult mai cunoscatoare decat acestia in ce priveste relatiile dintre sexe, literatura si afaceri internationale, ceea ce ii permite sa glumeasca pe seama naivitatii noilor ei prieteni. In curand, intre baieti apare competitia pentru Eva, insa ramane de vazut cine va fi alesul acesteia si daca proiectul de scoli mixte pentru baieti si fete va fi sau un un succes.

In rolul Evei Samper o vedem pe actrita Francisca Estevez, care a mai jucat si in Luisa, straina din familie (2021-2022, Luisa Mayorga), Promising Young Woman (2020, Amber), Noptile Lucianei (2004), La Diabla (2021, podcast). Isa Garcia interpreteaza acelasi rol al Evei Samper si a mai jucat in Lege si ordine: brigada speciala (2022, Valeria Acevedo), Pe drum (2012, Johnny), S.W.A.T. (2021, Jenni).

In rolul lui Camillo in putem vedea pe actorul Emmanuel Restrepo, care a mai jucat si in Durere si vindecare (2021-2022), Las pasantes (2019), Yo soy Franky (2015-2016, Mariano Puentes), Apnea (2021) sau Silencio (2021). Naratorul serialului, Jacques Toukhmanian, este un actor columbian care a mai jucat si in Escobar, baronul raului (2012), Venganza (2017, Martin Lanz) si Tarde lo conoci (2017).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.