Aleph Business si News Romania au intrat la Vodafone
Vodafone Romania a introdus in grila de programe digitala de cablu televiziunile Aleph Business si News Romania. Aleph Business a intrat pe pozitia 32 iar News Romania pe pozitia 817. Aceste modificari au fost efectuate ieri.

Aleph Business este al doilea post detinut de Adrian Sarbu care intra in grila Vodafone, dupa Aleph news. Aleph Business este un post generalist disponibil in format HD la operatorii Digi si Orange (retea proprie).

News Romania este fosta televiziune eStrada TV care a incetat sa emita in octombrie 2019, pana la acea data era disponibila in grila Vodafone (UPC in acea perioada). News Romania si-a recastigat dreptul de a emite si a fost introdus din nou de operatori, fiind inclus si in lista must carry a acestui an.

Aleph Business si News Romania au intrat la Vodafone

Reamintim ca Vodafone a introdus luna aceasta in grila de programe si alte posturi precum Atomic TV, B1 HD, Moldova TV, Rapsodia TV si Party Mix HD (acesta din urma a inlocuit varianta SD, care si-a incetat emisia).

O alta modificare efectuata recent (pe care nu am mentionat-o intr-un articol publicat anterior) este introducerea postului Party Mix HD in grila de programe Orange (din zonele in care este folosita reteaua Telekom).  Postul a intrat in locul mirei de pe varianta SD care a fost inchisa pe 1 martie.

De asemenea, platforma Voyo a adaugat televiziunile din Ucraina Rada TV si Espreso TV.
Rada TV este televiziunea oficiala a parlamentului Ucrainei, a fost infiintata in 1998 si este finantata de fonduri ale bugetului de stat.

Espreso TV este o televiziune din Ucraina care emite online din 2013. Televiziunea este cunoscuta pentru difuzarea live a demonstratiilor numite Euromaidan impotriva premierului rusofil.

Voi ce parere aveti despre modificarile mentionate in acest articol? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII