Modificare grila Telekom – reorganizare pachete TVM si TVL
Telekom Romania Communications (TKR) va efectua mai multe modificari ale grilelor de televiziune digitala prin cablu, IPTV si DTH, pachetele TVM si TVL urmand sa aiba mai multe diferente. In acest articol vom mentiona toate aceste modificari in caz ca va intrebati de ce nu mai receptionati anumite posturi (in cazul clientilor cu TVM).

Conform site-ului Telekom, mai jos vom mentiona modificarile care se vor face pentru televiziune digitala (DVB-C) si IPTV.

In pachetul TVM va intra Bollywood HD care pana acum era doar in TVL.
In pachetul TVM nu se vor mai receptiona urmatoarele posturi, acestea fiind mutate in TVL: AXN White, AXN Black, Bollywood Film.

Pachetul Viasat dispare iar posturile Viasat Explore SD/HD, Viasat History SD/HD, Viasat Nature SD/HD, vor fi disponibile doar in TVL. Pretul acestui pachet era 0.26 euro pe luna + TVA.

In pachetul Telekom Sport+ vor fi adaugate urmatoarele programe: Look Sport+ HD (anterior era in TVM). Pretul pachetului Telekom Sport+ este 1.68 euro + TVA.

Modificare grila Telekom – reorganizare pachete TVM si TVL – DTH (satelit)

In ceea ce priveste grila DTH, mai jos regasiti modificarile ce urmeaza sa fie efectuate:
Din pachetul TVM sunt eliminate urmatoarele programe, acestea trecand in TVL: Kiss TV, AXN White, AXN Black, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD.
Pachetul Viasat dispare si de pe DTH.

Nu avem informatii privind cand vor fi finalizate aceste modificari insa vom actualiza acest articol cand vom avea confirmari din partea abonatilor. De asemenea, vom mentiona daca vor fi facute si alte modificari, pe langa cele mentionate mai sus, inclusiv potentiale modificari de pret.

Acestea vor fi primele modificari semnificative pentru abonatii Telekom fix dupa ce Orange Romania a preluat pachetul majoritar de actiuni al companiei.

Voi ce parere aveti despre noile modificari facute de Telekom Romania Communications? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

46 COMENTARII

 1. Văd că abonații TVM care au pachetul Viasat au fost redirecționați către abonamentul TVL recepționând alte canale (ex. Docubox și FightBox). Așa am văzut ieri când eram într-o vizită la bunici (fiind abonați ai Telekom care aveau abonamentul TVM cu pachetul Viasat).

 2. EXPLICAȚI MAI CLAR UNII AVEM TV SATELIT UNII AU FIBRĂ ? ORI CUM ACEASTA MODIFICARE STRICĂ TELEVIZIUNEA MAI RĂU ? ORICUM NU AVEM DE UNDE SĂ NE ASTEPTĂM LA MAI BINE ?ȘI ORANGE ROMANIA ESTE TOT O COMPANIE CARE SI A BATUT JOC DE CLIENȚI ȘI IȘI BATE JOC ÎNNCONTINUARE DE CLIENTI CA SI TELEKOM ROMĂNIA ? DACĂ ORANGE ERA O COMPANIE SERIOASA NU CUMPĂRA TELEKOM?

 3. Aceiasi Marie cu alta palarie deci modificari fac cei de la Telekom care e parte din orange ….oricum amundoua sunt praf …intrun cuvant” jalnice „…doar preturi europene poate chiar mai mari insa calitate pt servicii nimic…ii intereseaza doar banii

  • Orange are o grila foarte buna pe infrastructura proprie. Nu stiu cat de mult ii putem asocia momentan pe cei de la Telekom cu Orange (chiar daca Orange e actionarul majoritar), e posibil ca anumite decizii sa fie facute momentan tot de vechiul management.

 4. Nu înțeleg o treabă. Telekom a fost cumpărat de Orange. Înseamnă că Orange a făcut aceste modificări. „Cașcavalul” merge la Orange nu la Telekom.

 5. Adică cum? Tu i-mi scoti din programe fără să ma întrebi pe mine consumator daca vreau si sunt de acord??
  Ok si daca nu sunt de acord??
  Adică ieri cumpărăm cu 30 lei 1 kg de salam acum 700 Grame…dacă nu-mi convine clar ori iau alt salam ori nu mai iau …dă-mi dreptul sa hotărăsc eu😤 Nu tu pe banii mei!!

 6. Din fericire pt. noi digi a investit in fibra si la noi si la un pret mult mai ieftin decât telekom. ERAM conditionati de telekom si daca au sa schimbe programele si am posibilitatea sa ma portez plec cu ceea mai mare placere dupa 25 de ani de ROMTELECOM

 7. ASTA I UN FEL DE RAHAT O BATAIE DE JOC CUM AM MAI VĂZUT LA TELEKOM ROMANIA TELEKOM ROMANIA NUMAI BATAIE DE JOC NEA OFERIT ÎN ULTIMUL TIMP SI ASTA NE OFERĂ ȘI ACUM BĂTĂIE DE JOC

 8. Afacerea ****.
  Meritați sa fiți linșați cu pietre in stradă cu modificările voastre.
  Inainte de a modifica grila de ce nu consultați abonatii? Sau ce mai contează abonatii, important e sa plătească fraierii.. ** off

  Comentariu moderat

 9. Deștepți mai sunt și ăștia de la Telekom. Ei trebuiau sa ofere pachet L la preț de M și sa renunțe la pachetul M. Dar asa cum fac eu mai pierd zece mii de clienți. Ei trebuiau sa dea multe oferte moca să își păstreze clienții sa aibe ce sa dea la Orange. Au și ăștia un management. Ce să faci, dacă angajează toți Cehoslovacii în funcții mari.

 10. Cei mai dezavantajați sunt cel cu pachetul M. Cât de f….r trebuie sa fii să ramai la aceasta firmă când Digi are 180 canale pe cablu și 140 pe Dth la mai puțin de jumătate de preț Telekom. Reziliați contractele cu ei. Dați-le țeapă sa nu mai aibă clienți de vândut la Orange. MML

 11. Viasat History e trecut de două ori
  Pachetul Telekom Sport + nu era disponibil în TVM
  Timeless Dizi Channel HD era deja doar în TVL
  Bollywood Film nu este pe DTH
  Bollywood este pe satelit , doar în SD , și este deja în TVM