Review robot aspirare Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
Modelul Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro este printre ultimele aspiratoare-robot inteligente lansate de Xiaomi, in acest articol vom mentiona cateva informatii legate de acest produs care va pot ajuta sa luati o decizie in privinta achizitionarii. Daca doriti o lista cu top 5 cele mai bune aspiratoare robot, o gasiti actualizata in permanenta pe www.robotop.ro.

Robotul pentru aspirare Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro este un robot inteligent care foloseste scanare 3D pentru a identifica obiectele si a evita coliziunile, in felul acesta putem sta linistiti ca robotul nu va lovi obiectele din locuinta.

Tehnologia 3D ToF ajuta la identificarea obiectelor si masurarea distantelor pentru a evita lovirea obiectelor si pentru o planificare inteligenta a rutelor de aspiratie. De asemenea, robotul identifica obiectele mici precum papucii sau cablurile, incetinand pentru a evita impactul. Comparativ cu robotul Mijia Mop Robot 1C care utilizeaza senzor infrarosu, senzorul Vacuum Mop 2 Pro este de 10 ori mai eficient in ceea ce priveste identificarea obstacolelor.

Echipat cu senzorul ToF, tehnologia VSLAM functioneaza mult mai bine pentru masuratorile real-time, planificarea rutelor si maparea suprafetelor. Raza de scanare a fost imbunatatita de 4 ori iar acuratetea de 5 ori.

Review robot aspirare Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
Procesorul robotului Mi Vacuum Mop 2 Pro este Cortex™-A53, cu ajutorul acestuia sunt imbunatatite performantele operatiunilor multi-core.

Puterea de aspiratie este mare (3.000 Pa) iar capacitatea bateriei este 5200 mAh. Robotul mentionat in acest articol este atat util dar si interesant pentru pasionatii de tehnologie, utilizand aplicatia Mijia vom putea viziona in timp real zonele aspirate de robot si localizarea acestuia. De exemplu, lasam robotul sa functioneze si plecam de acasa avand posibilitatea sa vedem pe aplicatie progresul facut. In plus, putem primi notificari pe telefon atunci cand aspiratia a fost finalizata, daca robotul s-a blocat sau daca sunt alte situatii (recipient de praf plin).

In ceea ce priveste puterea de aspiratie, robotul functioneaza perfect pe suprafete plate precum gresie si parchet (asa cum era de asteptat) insa performantele sunt foarte bune inclusiv pentru covoarele cu fire scurte de 1-2 cm.

Recipientul de apa are o capacitate de 250ml si este utilizat pentru functia de mop iar in functie de cantitatea de apa necesara pentru curatarea suprafetei, poate acoperi cu un rezervor pana la 160m². Robotul poate aspira si curata cu apa in cadrul aceluiasi traseu.

Desi nu am testat acest dispozitiv pentru aspiratia covoarelor cu fir lung (peste 4-5cm), e posibil ca acest dispozitiv sa nu aiba cele mai bune performante in aceasta situatie.
Functiile si performantele acestui model pot fi comparate cu cele disponibile pe modelul iRoomba 980 care costa aproximativ dublu.

Robotul Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro poate fi achizitionat de aici, este livrat din depozite din UE (Franta sau Polonia) iar in cazul livrarii din Franta, termenul de livrare este de maxim 7 zile. In plus, livrarea este gratuita.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.