Sex/Life – sezonul 3 Netflix
Serialul romantic Sex/Life (2021) are din 2 martie 2023 disponibil si sezonul 2 pe Netflix iar fanii seriei se intreaba deja cand se va vedea si sezonul 3. In acest articol vom mentiona toate informatiile avute despre posibila reinnoire a seriei cu sezonul 2. Atentie! Daca nu ati urmarit toate episoadele, in acest articol puteti gasi informatii despre finalul sezonului 2.

Sezonul 2 Sex/Life a fost destul de fierbinte incat sa-si lase fanii cu sufletul la gura, chiar daca finalul sezonului a fost destul de linistit si „curat”. Considerand directia in care s-a indreptat sezonul 2, e posibil sa vedem in curand finalul serialului. Finalul sezonului 2 a fost mai linistit, un motiv fiind si posibilitatea de a incheia seria cu sezonul 2.

Creatoarea seriealului, Stacy Rukeyser, a declarat ca acesta nu este finalul seriei. Sex/Life a obtinut pe IMDb nota 5.5 din aproximativ 25.000 de recenzii si ocupa locul 8 in topul IMDb al celor mai populare seriale, ceea ce confirma interesul ridicat pentru aceasta productie.

In Romania, Sex/Life ocupa locul 3 in topul celor mai vizionate seriale, dupa Gloria razbunarii (locul 2, serialul coreean are 8 episoade noi din 10 martie 2023) si inainte de miniseria documentara MH370: Avionul care a disparut (locul 4).

Sex/Life – sezonul 3 Netflix

Netflix nu a confirmat inca sezonul 3 al serialului Sex/Life insa, avand in vedere ca a urcat in topuri dupa adaugarea sezonului 2, sunt sanse mari sa vedem episoade noi. Bineinteles, daca seria va fi reinnoita, nu se stie cand vom vedea episoade noi, insa putem presupune.

Primul sezon a fost lansat la finalul lunii iunie 2021 iar sezonul 2 a fost adaugat la inceputul acestei luni. Astfel, putem presupune ca noile episoade nu se vor vedea mai devreme de finalul anului 2024. Totusi, putem considera ca diferenta intre primele doua sezoane a fost cauzata si de criza sanitara, deci putem spera la episoade noi undeva la jumatatea lui 2024.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre sezonul 3 Sex/Life. Pana atunci, voi ce parere aveti despre sezonul 2 si in general despre serial? Doriti sa vedeti episoade noi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.