Reziliere contract Focus Sat
Focus Sat este primul operator de televiziune prin satelit (DTH) din Romania, acestia furnizeaza atat televiziune prin satelit cat si televiziune online. Daca sunteti abonatii acestui operator si doriti rezilierea contractului, in acest articol vom mentiona cum puteti face acest lucru.

Focus Sat este un operator care nu are puncte de lucru in care sa putem semna/rezilia contracte, abonarea se face online sau telefonic iar instalarea serviciului de televiziune prin satelit se efectueaza de catre un instalator autorizat Focus Sat, insa angajatii respectivi sunt doar parteneri ai operatorului, astfel incat ei nu va vor ajuta sa reziliati contractul.

In termenii si conditiile afisate de Focus Sat pe site-ul oficial este mentionat ca nu se poate solicita returnarea contravalorii unui produs Focus Sat din moment ce a fost activat. Astfel, daca activam abonamentul pe 1 an, conform reprezentantilor Focus Sat nu se poate solicita rezilierea abonamentului si returnarea contravalorii pentru produsul nefolosit in restul perioadei activate.

Totusi, conform reprezentantilor ANPC, acest lucru nu ar trebui sa se intample iar operatorul este obligat sa inceteze contractul si sa returneze contravaloarea abonamentului pe lunile in care serviciul nu a fost utilizat.

Reziliere contract Focus Sat

Incetarea contractului se poate face printr-o cerere semnata trimisa catre contact[at]focussat[punct]ro mentionand numele abonatului si datele contractuale necesare identificarii (eventual puteti trece si seria cartelei Focus Sat). Impreuna cu aceasta cerere trebuie atasata o copie de pe actul de identitate al titularului (BI/CI).

Procesarea cererii ar trebui sa fie facuta de catre Focus Sat in termen de maxim 30 de zile. In situatia in care ati urmat acesti pasi insa nu ati primit un raspuns favorabil din partea reprezentantilor companiei, va recomandam sa faceti o sesizare pe site-ul ANPC, mentionand demersurile facute.

Voi ati incercat rezilierea contractului Focus Sat? Daca da, ce raspuns ati primit din partea lor? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. halo da vreau sa renunt la voi la ce programe aveti santeti de rasul Europei sant ****** eu mi-am dorit toate programele de sport dar de unde mi-ati bagat unguri si alte natii nu numai vreau sant altii care au programe pe placul meu