Morgane: Geniul investigatiilor – sezonul 2 la Diva
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca va difuza sezonul doi al serialului francez de investigatii HPI: Haut Potentiel Intellectuel / High Intellectual Potential / Morgane: Geniul Investigatiilor (2021).

Serialul revine din 19 septembrie la Diva, de la ora 21, in fiecare luni cate 2 episoade. Acest serial este o combinatie intre comedie si investigatii criminalistice. Si in sezonul 2 al serialului o vom vedea pe Morgane Alvaro (Audrey Fleurot) cum va reusi sa rezolve cazuri dificile de crima, cu toate ca ea nu are studii de specialitate ci este o mama singura a 3 copii.

Morgane are o inteligenta iesita din comun care o ajuta sa rezolve cazuri din ce in ce mai dificile. Pe langa rezolvarea acestor cazuri, Morgane si familia sa vor trece prin momente delicate in sezonul doi. Alvaro si cei 3 copii vor fi nevoiti sa se mute la Gilles Vandraud (Bruno Sanches) pentru ca in locuinta lor cade tavanul.

In alt episod, Alvaro este nevoita sa nu mai ajute sectia de politie cu care colabora pentru ca este principalul suspect intr-un caz. Pe parcursul sezonului 2, Morgane va incepe sa se apropie de adevarul pentru care a inceput colaborarea cu sectia de politie. Morgane isi va aduce aminte intamplarile pe care le-a trait acum 20 de ani alaturi de iubirea vietii sale.

Morgane: Geniul investigatiilor – sezonul 2 la Diva

Distributia serialului Morgane geniul investigatiilor este una de exceptie. Pe langa actrita Audrey Fleurot, cinefilii ii vor mai vedea pe: Mehdi Nebbou (Adam Karadec, a jucat si in Homeland si care a colaborat cu Steven Spileberg si Ridley Scott, mari regizori ai cinematografiei mondiale), Marie Denarnaud (Celine Hazan).

In sezonul 2 va aparea un nou personaj, este vorba de comandantul Roxane Ascher, personaj interpretat de actrita Clotilde Hesmen, cea care a jucat magistral in serialul Lupin, difuzat de Netflix. Sezonul doi are 8 episoade iar pe IMDb a primit nota 7,2.

Diva este un post de televiziune ce difuzeaza filme si seriale, se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.