Netflix Romania ieftineste pretul abonamentului Basic
Platforma de streaming Netflix Romania le-a pregatit o surpriza abonatilor care folosesc abonamentul Basic. Cu toate ca pe plan international exista zvonuri privind cateva schimbari radicale in privinta impartirii contului cu prietenii, Netflix Romania vine si cu un anunt important pentru o parte din abonatii sai.

Din 13 februarie, pretul abonamentului Basic va costa 4,99 euro fata de 7,99 euro cat costa pana acum. Noul pret se aplica noilor abonati care isi fac abonament Basic din momentul in care isi activeaza contul. Abonatii existenti care au deja cont cu abonamentul Basic vor beneficia de noul pret din momentul cand se va emite noua factura. Abonatii care au deja abonamentul Basic vor primi si pe adresa e-mail o instiintare prin care vor fi informati care este noul pret al abonamentului Basic.

Celelalte doua tipuri de abonament vor avea acelasi pret ca pana acum, si anume: Standard (9,99 euro) si Premium (11,99 euro). Abonatii care au pachetul Basic au posibilitatea sa urmareasca continutul Netflix pe un singur dispozitiv la calitate HD. Pe langa acest lucru, abonatii cu pachetul Basic Netflix pot descarca filme si seriale pentru a le putea urmari atunci cand sunt intr-o locatie fara internet. Aplicatia Netflix poate fi descarcata pe aproape orice dispozitiv care este conectat la internet: desktop / laptop / telefon / tableta.

Netflix Romania ieftineste pretul abonamentului Basic

Pachetul Standard are pretul de 9,99 de euro si ofera abonatilor posibilitatea sa vizioneze continutul platformei pe doua dispozitive simultan la calitate FullHD. Abonatii pachetului Premium platesc pretul de 11,99 euro pe luna si pot viziona continutul Netflix pe patru dispozitive simultan. Abonatii care au pachetul Premium pot urmari continutul Netflix la calitate UltraHD.

Toti abonatii Netflix pot viziona continutul platformei fara pauze de publicitate (momentan). Abonatii care folosesc aplicatia pe telefon au posibilitatea sa isi omoare timpul liber jucandu-se jocuri interesante in cazul in care nu doresc sa urmareasca un film sau serial.

Netflix este una dintre cele mai populare platforme internationale. In Romania sunt disponibile cateva platforme de streaming internationale, printre care amintim: Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ si din 14 februarie s-a lansat SKYShowTime.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII